Kime göre? Herkeste farklı olur gelişim. Kiminin plakları 15 yaşında kapanır kiminin ki 22'ye kadar gider. TIP kişiden kişiye değişir.Nasıl yok? Gelişim psikolojisi öyle diyor.
Kime göre? Herkeste farklı olur gelişim. Kiminin plakları 15 yaşında kapanır kiminin ki 22'ye kadar gider. TIP kişiden kişiye değişir.Nasıl yok? Gelişim psikolojisi öyle diyor.
Uzayabilir desem daha doğru olacaktı aslında.Kime göre? Herkeste farklı olur gelişim. Kiminin plakları 15 yaşında kapanır kiminin ki 22'ye kadar gider. TIP kişiden kişiye değişir.
Sıkıldıysan bakmayabilirsin. Aynı konudan çokça olmasının bir sakıncası olsaydı moderatörler konuyu onaylamazdı.Ya kardeşim açmayın artık şu konuyu ya! Biz doktor muyuz? Git internetten araştır, Doktora git. Ne bileyim bize sormayın ya! Forumda şu konuları görmekten sıkıldım. Zaten konuyu açarken bu konunun benzerleri çıkıyor aynı konu tekrar açılmasın diye! Bir bakar insan.
Ben bakmıyorum zaten. Karşıma çıkıyorlar!Sıkıldıysan bakmayabilirsin. Aynı konudan çokça olmasının bir sakıncası olsaydı moderatörler konuyu onaylamazdı.
Görmezden gel öyleyse. Biz doktor muyuz demek yerine ilgin olmayan şeye cevap verme. Belki bir doktor çıkar cevaplar.Ben bakmıyorum zaten. Karşıma çıkıyorlar!
Girmeyin o zaman konuya. Şimdi daha mı iyi oldu? Sürekli bildirim alacaksınız. Ayrıca doktor muyuz biz demen aşırı komik. Belki var forumda. Gelişimi bilenler var. Onlar yorum yapacak.Ben bakmıyorum zaten. Karşıma çıkıyo
Fakat bu boy konularının dersini dahi aldıkları, yani boyun ergenlik bitene kadar, 21 yaşına kadar uzayacağını bildikleri halde böyle konu açmaları sinir ediyor insanı. Üstelik uzaya da bilirsin, uzamaya da bilirsin. Bunu okuyup okumayan herkes bilir zaten.Girmeyin o zaman konuya. Şimdi daha mı iyi oldu? Sürekli bildirim alacaksınız. Ayrıca doktor muyuz biz demen aşırı komik. Belki var forumda. Gelişimi bilenler var. Onlar yorum yapacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.