14 yaşındayım şu an futbol için geç mi, erken mi?

Elptra203

Hectopat
Arkadaşlar futbola 2 yıldan beri ilgim var şut, paslarımda iyi. Düşündüm yaz tatilinde futbola yazılayım dedim
Ama 14 yaşındayım geç mi sizce?

Ve hangi ligde başlayacağım? Amatör lig mi?

Arkadaşlar futbola 2 yıldan beri ilgim var şut, paslarımda iyi. Düşündüm yaz tatilinde futbola yazılayım dedim

Profesyonel için geç ama amatör olarak oynayabilirsin. Ama bir ihtimal çok yeteneklisindir ve fark edilirsin o zaman şansın olur.

Arkadaşlar futbola 2 yıldan beri ilgim var şut, paslarımda iyi. Düşündüm yaz tatilinde futbola yazılayım dedim.

Geç değildir.

Siz messi değilseniz amatör oynarsınız.
Sadece merak etmiştim
Profesyonel için geç ama amatör olarak oynayabilirsin. Ama bir ihtimal çok yeteneklisindir ve fark edilirsin o zaman şansın olur.
Hocam DOS GÖ de iyiyim farkedilir miyim bilmiyorum
Profesyonel kaç yaşında başlanıyor?

Arkadaşlar futbola 2 yıldan beri ilgim var şut, paslarımda iyi. Düşündüm yaz tatilinde futbola yazılayım dedim.

Hiçbir şey geç değilki bu da geç olsun sadece günlük aktivitelerini değiştirmen gerekiyor.

Geç değil eğer gerçekten yetenekliysen ve kendini fark ettirirsen neden olmasın. Normale göre biraz daha fazla çalışman lazım.

Ben oynadığım dönemlerde A genç, U kategorileri, Amatör kategorisi vardı.
U kategorisinde seninle aynı yaştakilerle maç oynuyordun.. Yetenekli olanları amatör kategorisinde de oynatıyorlardı.

Şimdi futbolcu olabilmen için ya çok yetenekli olacaksın, ya da tanıdıkların olacak. Bu Türkiye'de böyle.

Futbolcu olabilmek için hayvan gibi ciğerinin olması gerek, özellikle amatör liglerde kendini kanıtlaman için.. O yüzden kondisyon çalışmalısın..

Ayrıca kesinlikle okulu vs aksatma, garantisi yok, hem de büyük futbolcu olma ihtimali düşüktür..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…