14 yaşındayım şu an futbol için geç mi, erken mi?

Şu an İngiltere'nin en iyi forvetlerinden birisi olan Vardy, 18-19 yaşına kadar futbolla alakası yoktu bir fabrikada işçi idi ve şimdi ona bir bakın...
Futbol için 14 yaş asla geç değildir. Yukarıda ki örnek her şeyi açıklıyor.

Ben oynadığım dönemlerde A genç, U kategorileri, Amatör kategorisi vardı.
U kategorisinde seninle aynı yaştakilerle maç oynuyordun.. Yetenekli olanları amatör kategorisinde de oynatıyorlardı.

Şimdi futbolcu olabilmen için ya çok yetenekli olacaksın, ya da tanıdıkların olacak. Bu Türkiye'de böyle.

Futbolcu olabilmek için hayvan gibi ciğerinin olması gerek, özellikle amatör liglerde kendini kanıtlaman için.. O yüzden kondisyon çalışmalısın..

Ayrıca kesinlikle okulu vs aksatma, garantisi yok, hem de büyük futbolcu olma ihtimali düşüktür..
Evet hocam haklısınız
Ben oynadığım dönemlerde A genç, U kategorileri, Amatör kategorisi vardı.
U kategorisinde seninle aynı yaştakilerle maç oynuyordun.. Yetenekli olanları amatör kategorisinde de oynatıyorlardı.

Şimdi futbolcu olabilmen için ya çok yetenekli olacaksın, ya da tanıdıkların olacak. Bu Türkiye'de böyle.

Futbolcu olabilmek için hayvan gibi ciğerinin olması gerek, özellikle amatör liglerde kendini kanıtlaman için.. O yüzden kondisyon çalışmalısın..

Ayrıca kesinlikle okulu vs aksatma, garantisi yok, hem de büyük futbolcu olma ihtimali düşüktür..
Hocam 14 yaşındayım yaz tatilinde başlayacağım U kategorisinde mi bulunacağım?

Şu an İngiltere'nin en iyi forvetlerinden birisi olan Vardy, 18-19 yaşına kadar futbolla alakası yoktu bir fabrikada işçi idi ve şimdi ona bir bakın...
Futbol için 14 yaş asla geç değildir. Yukarıda ki örnek her şeyi açıklıyor.
16 yaşında şehrinin takımında yetersiz görülür, o da çalışmak zorunda kalır.
16 yaşından önce de bir futbol geçmişi olduğu kesin. O yüzden onun 19 yaşında futbolcu olması şaşırtmamalı.

Eğer futbol geçmişin varsa, yine de futbolcu olunur geç yaşlarda.
Evet hocam haklısınız.

Hocam 14 yaşındayım, yaz tatilinde başlayacağım. U kategorisinde mi bulunacağım?
U kategorisi olarak görünüyor.. Kendini orada kanıtlarsan A genç, Amatör falan yükselirsin.

Hiçbir şey için geç değildir. Futbola çok daha geç yaşta başlayan futbolcular var. Mesela Tümer Metin 19 yaşında başlamış fakat ülkemizde yıldız bir futbolcu oldu. Yani isteyip, çok çalıştıktan sonra 14 yaş geç değil.

Biz halleştik sen boş ver.
Sana bir tavsiye. Top al ve duvarla paslaş, bu top fiziğini bilinç altına haritasına işler. Aynı şekil sürekli top sür, bu da top fiziğini bilinç altına işler.. Bu şekilde hem bedenini daha iyi keşfedersin, hem de top fiziğini bilinç altına kaydedersin. Kendini keşfetmen gerekir.

Pratik yapmak kendini keşfetmene, kendini daha iyi kullanmana yarar.. Başarılar..

14 Yaşındayım 7 yaşımdan beri mahallede futbol oynamışlığım var ve 2 yıl şehrimin altyapısında oynadım Yetenekliyim Fiziğim iyi Ama 2 yıl oynadıktan sonra altyapıyı bıraktım Başlasam çok geç mi olur? Profesyonel futbolcu olmak istiyorum
14 Yaşındayım 7 yaşımdan beri mahallede futbol oynamışlığım var ve 2 yıl şehrimin altyapısında oynadım Yetenekliyim Fiziğim iyi Ama 2 yıl oynadıktan sonra altyapıyı bıraktım Başlasam çok geç mi olur? Profesyonel futbolcu olmak istiyorum
Birde başka soru sorabilicek yer bulamadım buraya yazdım

Birde başka soru sorabilicek yer bulamadım buraya yazdım
Geç değil yav. Bir de YouTube 'da bununla ilgili kanallara abone ol. Four Life, Yasin Korkmaz var mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı