Biraz geçArkadaşlar futbola 2 yıldan beri ilgim var şut, paslarımda iyi. Düşündüm yaz tatilinde futbola yazılayım dedim
Ama 14 yaşındayım geç mi sizce?
Ve hangi ligde başlayacağım? Amatör lig mi?
Biraz geçArkadaşlar futbola 2 yıldan beri ilgim var şut, paslarımda iyi. Düşündüm yaz tatilinde futbola yazılayım dedim
Ama 14 yaşındayım geç mi sizce?
Ve hangi ligde başlayacağım? Amatör lig mi?
Yav ne geçi? En kötü 20 yaşında pro olabilecek diyelim. 6 yılı var.Biraz geç
Ben şu an 14 yaşındayım bu zamana kadar hiç altyapıya girmedim ama mahallede okul takımlarında her yerde oynadım şu an napmam lazım hala futbolcu olabilirmiyim önümüzdeki yaz futbol kursuna yazılmak istiyorumGeç değil yav. Bir de YouTube 'da bununla ilgili kanallara abone ol. Four Life, Yasin Korkmaz var mesela.
Futbol kursu değil de altyapıya girmen gerekiyor herhalde. Daha yararlı yani. Eskiden takip ediyordum da şimdi değil. Benden geçti herhalde.Ben şu an 14 yaşındayım bu zamana kadar hiç altyapıya girmedim ama mahallede okul takımlarında her yerde oynadım şu an napmam lazım hala futbolcu olabilir miyim? Önümüzdeki yaz futbol kursuna yazılmak istiyorum
Kurs altyapı mantığını anlamadım ben şimdi nereye gitçem futbol okulunda oynadıktan sonra altyapı seçmeleri oluyomu hemen altyapıya nerden başvurulabilirFutbol kursu değil de altyapıya girmen gerekiyor herhalde. Daha yararlı yani. Eskiden takip ediyordum da şimdi değil. Benden geçti herhalde.
Yasin Korkmaz diye YouTube kanalı var. Oradan takip et. O gayet iyi. DC sunucusu da var. Videolarından birinde vardır linki. Oradan da iletişim kurabilirsiniz sizin gibi arkadaşlar ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.