14 yaşındayım şu an futbol için geç mi, erken mi?

Geç değil yav. Bir de YouTube 'da bununla ilgili kanallara abone ol. Four Life, Yasin Korkmaz var mesela.
Ben şu an 14 yaşındayım bu zamana kadar hiç altyapıya girmedim ama mahallede okul takımlarında her yerde oynadım şu an napmam lazım hala futbolcu olabilirmiyim önümüzdeki yaz futbol kursuna yazılmak istiyorum

Ben şu an 14 yaşındayım bu zamana kadar hiç altyapıya girmedim ama mahallede okul takımlarında her yerde oynadım şu an napmam lazım hala futbolcu olabilir miyim? Önümüzdeki yaz futbol kursuna yazılmak istiyorum
Futbol kursu değil de altyapıya girmen gerekiyor herhalde. Daha yararlı yani. Eskiden takip ediyordum da şimdi değil. Benden geçti herhalde.
Yasin Korkmaz diye YouTube kanalı var. Oradan takip et. O gayet iyi. DC sunucusu da var. Videolarından birinde vardır linki. Oradan da iletişim kurabilirsiniz sizin gibi arkadaşlar ile.

Futbol kursu değil de altyapıya girmen gerekiyor herhalde. Daha yararlı yani. Eskiden takip ediyordum da şimdi değil. Benden geçti herhalde.
Yasin Korkmaz diye YouTube kanalı var. Oradan takip et. O gayet iyi. DC sunucusu da var. Videolarından birinde vardır linki. Oradan da iletişim kurabilirsiniz sizin gibi arkadaşlar ile.
Kurs altyapı mantığını anlamadım ben şimdi nereye gitçem futbol okulunda oynadıktan sonra altyapı seçmeleri oluyomu hemen altyapıya nerden başvurulabilir

@techno010 kanka, amatör kulüpler oluyor ya. Onların seçmelerine gidip kendini gösterip takıma almalarını sağlaman lazım. Futbol okuluna göre daha çok gelişirsin. Ya da iyi takımların altyapılarına girmeye çalış iyiysen. Kendini geliştir.
Ben öyle biliyorum.
O dediğim kanalda var hepsi. O abi futbolcu.
Son videolarına bak. DC linki de vardır. Orada daha çok bilgi edinebilirsin.

@techno010 kanka, amatör kulüpler oluyor ya. Onların seçmelerine gidip kendini gösterip takıma almalarını sağlaman lazım. Futbol okuluna göre daha çok gelişirsin. Ya da iyi takımların altyapılarına girmeye çalış iyiysen. Kendini geliştir.
Ben öyle biliyorum.
O dediğim kanalda var hepsi. O abi futbolcu.
Son videolarına bak. DC linki de vardır. Orada daha çok bilgi edindbilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı