140 bin TL'ye Windows dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Bütçe
140 bin TL
O senin attığın Asus’u da gördüm de çok ağır ya cidden 3.5 kilo..

Zephyrus felaket ısınıyor. Belki performans olarak sorun çıkarmaz ama kasa tamamen metal olduğu icin klavye falan cok fena ısınıyor. Tabii ben bunlari ROG STRIX kullanicisi olarak söylüyorum. Kesinliklede ROG STRIX öneririm.

GPN Teknoloji ASUS satıcısı bu arada.
Peki Asus ProArt?

O senin attığın ASUS'u da gördüm de çok ağır ya cidden 3.5 kilo.

Peki ASUS ProArt?

ASUS ProArt bilgisayarlarda Zephyrus gibi bir ısınma sorunu görmedim. Kendimiz ROG STRIX almadan önce ProArt bilgisayarlara sulaniyorduk. Hafiflik ve güçlü olması genel olarak cezbediyor. Bir de tabii ki daha klas duruyorlar. İşiniz gereği renk doğruluğu çözünürlük vesaire gibi özellikler sizin için önemliyse hem performans hem bu ekran kalitesi ile güzel cihazlar. Fiyatlar biraz daha tuzlu tabii ki.

Bu arada ROG STRIX birkaç tane 18 inch olanlardan önerdik ama benim düşüncem bu laptoplar aşırı büyükler.

ASUS ProArt bilgisayarlarda Zephyrus gibi bir ısınma sorunu görmedim. Kendimiz ROG STRIX almadan önce ProArt bilgisayarlara sulaniyorduk. Hafiflik ve güçlü olması genel olarak cezbediyor. Bir de tabii ki daha klas duruyorlar. İşiniz gereği renk doğruluğu çözünürlük vesaire gibi özellikler sizin için önemliyse hem performans hem bu ekran kalitesi ile güzel cihazlar. Fiyatlar biraz daha tuzlu tabii ki.

Bu arada ROG STRIX birkaç tane 18 inch olanlardan önerdik ama benim düşüncem bu laptoplar aşırı büyükler.
Bence de Pro Art güzel bilgisayar. Zephyrus neden ısınıyor ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı