Nuri talum Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #2 Abiler ben bilgisyarım yenilme hızını arttırmak istedim. AMD kendi kontrol yerinden yaptım. 140 Hz yaptım birden kırmızı ekran geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
Abiler ben bilgisyarım yenilme hızını arttırmak istedim. AMD kendi kontrol yerinden yaptım. 140 Hz yaptım birden kırmızı ekran geldi.
Emre Eryılmaz00 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.182 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #3 Monitörün 60hz mi normalde? Artı 0 Eksi
G Gwiazdka Megapat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 445 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #4 Gerçekten açıklayıcı ve bilgilendirici durum özetin için çok teşekkür ediyoruz. Şık diye sorunu anladık ve çözdük Bilgisayarının özellikleri nedir? Parçaları ayrı ayrı yazmalısın. Monitörünün marka ve modeli nedir? Sürücülerin güncel mi? Kafamda deli sorular.. Artı 0 Eksi
Gerçekten açıklayıcı ve bilgilendirici durum özetin için çok teşekkür ediyoruz. Şık diye sorunu anladık ve çözdük Bilgisayarının özellikleri nedir? Parçaları ayrı ayrı yazmalısın. Monitörünün marka ve modeli nedir? Sürücülerin güncel mi? Kafamda deli sorular..
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 8 Haziran 2020 #5 Desteklemeyen monitöre yaparsanız normal. CMOS reset yapmayı dene. Artı 0 Eksi Çözüm
Omagah Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #6 Nuri talum dedi: Abiler ben bilgisyarım yenilme hızını arttırmak istedim. AMD kendi kontrol yerinden yaptım. 140 Hz yaptım birden kırmızı ekran geldi. Genişletmek için tıkla... 144Hz monitörler niye alınıyor sanıyonuz ki millet enayimi şöyle saçma sapan şeyler denemeyin 60Hz varsa Max 75-80 Hz'e OC yapabilirsin belki daha fazla ama 144 falan öhh. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
Nuri talum dedi: Abiler ben bilgisyarım yenilme hızını arttırmak istedim. AMD kendi kontrol yerinden yaptım. 140 Hz yaptım birden kırmızı ekran geldi. Genişletmek için tıkla... 144Hz monitörler niye alınıyor sanıyonuz ki millet enayimi şöyle saçma sapan şeyler denemeyin 60Hz varsa Max 75-80 Hz'e OC yapabilirsin belki daha fazla ama 144 falan öhh.
FatabeyTheBest Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 288 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2020 #7 Mavi ekran, siyah ekran duymuştum da kırmızı ekranı ilk defa duyuyorum. Artı 0 Eksi
KeremBulut Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #8 FatabeyTheBest dedi: Mavi ekran, siyah ekran duymuştum da kırmızı ekranı ilk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörden dolayı sanırım. OC yaparken bozmuş gibi duruyor. Artı 0 Eksi
FatabeyTheBest dedi: Mavi ekran, siyah ekran duymuştum da kırmızı ekranı ilk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörden dolayı sanırım. OC yaparken bozmuş gibi duruyor.
KS KS Nuri talum Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #9 akiyorm dedi: Desteklemeyen monitöre yaparsanız normal. CMOS reset yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Abi hepiniz teşekkür ederim oldu Allah razı olsun. Artı 0 Eksi
akiyorm dedi: Desteklemeyen monitöre yaparsanız normal. CMOS reset yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Abi hepiniz teşekkür ederim oldu Allah razı olsun.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 8 Haziran 2020 #10 Nuri talum dedi: Abi hepiniz teşekkür ederim oldu Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Ne şekilde çözdünüz, başkalarıda bu sorunu yaşarsa belirtin ki onlarda faydalansın. Artı 0 Eksi
Nuri talum dedi: Abi hepiniz teşekkür ederim oldu Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Ne şekilde çözdünüz, başkalarıda bu sorunu yaşarsa belirtin ki onlarda faydalansın.