TV var ise TV' ye bağlayıp görüntü almayı deneyin ve tekrar 60Hz' e çekin.Monitör 60Hz 1920x1080'di çözünürlük aynı kaldı. 70Hz yaptım bu sorun geliyor ve açılmıyor kasa çalışıyor ekran yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Tv uzak kalıyor yaTV var ise TV' ye bağlayıp görüntü almayı deneyin ve tekrar 60Hz' e çekin.
geçmiş olsun ne diyelimEvet de bir kere açılsa düzelteceğim 60'a alacağım.
Geçmiş olsun ne diyelim.
Evet kanka bazı eski monitörlerde olabiliyor zaten biri beni uyardı bak ayarlarla oynama diye ben oynadım uyku modunda yap.
Evet kanka bazı eski monitörlerde olabiliyor zaten biri beni uyardı bak ayarlarla oynama diye ben oynadım uyku modunda yap.
Sağ ol PC yeniydi monitörü bir kere açsam yeterli olacaktı.
Dostum bir şey soracaktım da bir bakar mısın?
Uyku moduna nasıl alabilirim?
Kanka çok eskiden eski sistemimde yapmıştım bilgisayarı açarken mi YouTube'dan bakarsan iyi olur.
Monitör 60Hz 1920x1080'di çözünürlük aynı kaldı. 70Hz yaptım bu sorun geliyor ve açılmıyor kasa çalışıyor ekran yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Monitör Max60 Hz destekor olabilir.
10hz'nin ne katkısı olacaktı be bro. Keşke yapmasaydın.Dün 71Hz aldım oynadım falan NVIDIA NIS aktif olmuyordu, bugün 70'e cekiyim belki aktif olur dedim ama böyle oldu.
10Hz'nin ne katkısı olacaktı be bro. Keşke yapmasaydın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.