1400-1500 TL Anakart + İşlemci + RAM Önerisi

Screenshot.png

Madem GTX 1060 3 GB var elinde bence bu sistem daha iyi.(Anakartı yüksek tuttumki 50-60 TL için 2 RAM slotuna takılma veya işlemci değiştirmek istersen yarı yolda kalma diye)

Yanlış bilgi vermeyin. Ryzen 3 1300X Artık alınmaz. Daha güncel olan Ryzen 3 2200G modeli daha ucuzdur. Ek olarak Vega 8 GPU içeriyor.
Acaba yanlış bilgi nerede ben göremedim. Ryzen 3 1300x artık alınmaz demişsiniz ama bu işlemci hala güncelliğini koruyor.

Acaba yanlış bilgi nerede ben göremedim. Ryzen 3 1300x artık alınmaz demişsiniz ama bu işlemci hala güncelliğini koruyor.
Oyun ve render testlerine bakılırsa yeni çıkan 2200G işlemci 1300x i performans anlamında geride bırakmış. Ayrıca daha ucuz. Bu arada son durum olarak ÖzkanK'nin önerdiği üçlüyü gözüme kestirdim.
screenshot-png.296204

Madem GTX 1060 3 GB var elinde bence bu sistem daha iyi.(Anakartı yüksek tuttumki 50-60 TL için 2 RAM slotuna takılma veya işlemci değiştirmek istersen yarı yolda kalma diye)
Bu topladığınız site nedir acaba? Ben hiçbir yerde ramı bulamadım da.

Son düzenleme:
Bu topladığınız site nedir acaba? Ben hiçbir yerde ramı bulamadım da.
Sinerji
Intel Core i3 8100 3.60 Ghz 6MB 1151p V2 14nm İşlemci
Fiyat performans olarak alabileceğin en iyi 3 lüdür bence. başka sitelerde daha ucuzunu bulabilirsen tadından yemez.
Son tavsiyem bütçeni 200 TL arttırabilsen i5 8400 eklesen sistem çok daha güzel ve ileriye dönük olur aslında.Elinde dandikte olsa İntel stok fan varsa şu kutusuz ve fansız model ucuz gibi ?
Intel Core i5 8400 Core i5 2.8 GHz - Skt 1151 Coffee Lake Tray Kutusuz Fansız CM8068403358811 - Nanokatalog

Nanokatalogta stok ta olmayan ürünler için sıkıntı olabiliyor gelmesi 10-15 gün ama stok ta görünen ürünler 2-3 günde teslim edildiği söyleniyor. Alacağın ürünü gerek canlı destek gerekse arayarak kesin olup olmadığını sorup alabilirsin o zaman sorun olmaz.
Uyar büyük ihtimal FAN da bütçen yetiyorsa dediğim gibi i5 8400 ü zorlamaya bak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı