1400-1500 TL Anakart + İşlemci + RAM Önerisi

1200 ile 1300X arasında 2-3 FPS değişirken 2200G ile 1200 arasında 5-6 yer yer 10 FPSe kadar çıkıyor bu değer. Sabah çok test izledim dayanamadım yazayım dedim :D
2-3 FPS ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2-3 FPS ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben izlediğimde niye arasında pek bir fark yokmuş gibi duruyordu yav :D ne alacağımı şaşırdım şimdide :D

Arkadaşlar unutmadan sormak isterim. Bir video gördüm. 1060 6GB ile hangi işlemci daha uyumlu diye... i5 8400 ve i3 8100 vardı. Neredeyse aynı FPS değerlerini veriyordu ve 6GB 1060'ı beslediğine göre ikisi de 3GB'yı da besler. Sizce i3 8100 + SSD ya da i3 8100 + Daha iyi bir ram alsam daha iyi olur mu ? Video şu:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı