1400 TL mekanik klavye önerisi

Bu ne? Konu başlığı 1400 TL, siz 600TL klavye öneriyorsunuz + malzeme kalitesi vs. vs. sayamayacağım bir sürü sorunu olduğu fiyatından belli. Kaç saattir kullanıyorsunuz?
Arkadaş sanırım hayatında ilk kez mekanik klavye kullanıyor.

Bu ne? Konu başlığı 1400 TL, siz 600TL klavye öneriyorsunuz + malzeme kalitesi vs. vs. Sayamayacağım bir sürü sorunu olduğu fiyatından belli. Kaç saattir kullanıyorsunuz?

Yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum hiçbir sorununu daha görmedim artı olarak malzeme kalitesi falan gayet iyi başka bir mekanik klavyeden geçtim buna bu şu an kat kat daha iyi geliyor bana.

Hocam var bende de hiçbir işe yaradığı da yok. Güzel değil.

Hiçbir işe yaradığı derken neden bahsediyorsun normal mekanik klavye gidip yerleri süpürmeyecek.

Arkadaş sanırım hayatında ilk kez mekanik klavye kullanıyor.

Elime 20'den fazla mekanik klavye geçti en iyisi en rahatı bu geldi bana o yüzden öneriyorum.

Son düzenleme:
Yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum hiçbir sorununu daha görmedim artı olarak malzeme kalitesi falan gayet iyi başka bir mekanik klavyeden geçtim buna bu şu an kat kat daha iyi geliyor bana.

Hiçbir işe yaradığı derken neden bahsediyorsun normal mekanik klavye gidip yerleri süpürmeyecek.

Elime 20'den fazla mekanik klavye geçti en iyisi en rahatı bu geldi bana o yüzden öneriyorum.
Hocam en kalitesiz switchi kullanıyor, keycaps vs kalitesizliğini saymıyorum bile. Klavyeyi rahatlığın tanımı görse kaçar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı