Çoğunlukla FPS oyunları için kullanacağım. Palm şekilde tutuyorum. Kablosuz olması tercihim, rengi de siyah olursa iyi olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
XM2 ile palm zor iş hocam.Çıkarsanız bu:![]()
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 -Siyah
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.tr
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Bu mouse'un arayüzü var mı? 1000Hz 500Hz olarak seçebilmek istiyorum Logitech G Hub gibi.![]()
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh Gm 8.0 - Paw 3395 -siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh Gm 8.0 - Paw 3395 -siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu farenin arayüzü var mı? 1000Hz 500Hz olarak seçebilmek istiyorum Logitech G HUB gibi.
Bu konudaki arkadaş yazılım olduğunu söylemiş birazdan bakacağım.Yanlış bilmiyorsam bu Mouse'nin arayüzü vardı. Kablolu olarak bakılabilir.
![]()
Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.