1400 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Ozan1706Karakas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 1800 TL aslında ama 400 TL'ye monitör alacağım. Bu yüzden 1400 TL'ye toplanılabilir en iyi sistem tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. SSD olmasını istiyorum, yani sistemde en ufak bir yavaşlama olmasını istemem. Genellikle online oyunlar oynarım. Vatan'dan toplanacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'ın videosun da ise OC yapılıyor ben bunu yapmak istemiyorum sisteme zarar verebilir diye duyum aldığımdan korkuyorum. Öneride bulunamaz mısınız bu fiyata ?

Dostum o fiyata APU toplayabilirsin.
Ya APU olsun fark etmez bu fiyata Online oyunları (LOL,H1Z1,CSGO) gibi oyunları kaldırmaz mı ki very high' da ?

Dostum şu sisteme bak bi APU'dan kat kat daha iyi performans verecektir eminim. Hepsiburada'dan topladım Vatan'da x4 860k işlemci olmadığından dolayı.

Dosya Ekleri

• r7 370.png
    r7 370.png
    56,4 KB · Görüntüleme: 457
Technopat'ın videosun da ise OC yapılıyor ben bunu yapmak istemiyorum sisteme zarar verebilir diye duyum aldığımdan korkuyorum. Öneride bulunamaz mısınız bu fiyata ?

Ya APU olsun fark etmez bu fiyata Online oyunları (LOL,H1Z1,CSGO) gibi oyunları kaldırmaz mı ki very high' da ?

1400 TL'ye LOL-H1Z1-CSGO gibi oyunları ''Çok Yüksek'' ayarlarda açamazsınız. Özelliklede H1Z1'i. (Yanlış anlaşılma olmasın açarsınız fakat fps konusunda söz veremeyeceğim :) ) Medium-Low gibi ayarlar ile oynayabilmeniz mümkündür. Ayrıca arkadaşımızın attığı R7 370 içeren sistem 1400 tl ye tam bir F/P ürünü olup alınabilecek bir sistemdir.

Yani 1400 TL ile bir sistem de en yüksekte olmaz mı diyorsun ?

Evet, maalesef ''En Yüksek'' ayarlarda düzgün bir fps almanız mümkün değildir. Ama bence en yüksek ayarlarla illa oynamanıza gerek yok tabi çok takıntınız yoksa :) . O yüzden ya 1400 TL'ye ekleme yapacaksınız yada o bütçeye en iyi sistemi toplayacaksınız. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı