1400 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Kendi topladığın sistem tatmin edici olması gereken parçalardan birisi ssd eksik bence. Onuda kısa sürede çözeceksen sıkıntı yok.

100 TL aşıp 1500 Tlye topladım dediğin bütün oyunları ultra ayarlarda 1080p 60fps üstü oynarsın. İleride paran olunca SSD de eklersin.
1500 TL.png

Kardeşim topladığım sistem 1151Pin Pentium olduğuna bakma ekran kartınla beraber aşırı performanslı çalışır ki oynadığın oyunlar için yeter de artar bile o işlemci, sistemi 1151 kurdum ki 2-3 sene sonra yeni sistem toplamana gerek kalmasın işlemci ve ekran kartını yükselterek sistemi güncelleyebiliriz 1.470 TL falan tuttu kasayı rastgele seçtim kasayı kendin seçmelisin 750 Ti zaten 350W la bile çalışabilen enerji tüketimi düşük çok güzel bir kart ama sen garanti oyna en az 400W PSU lu bir kasa seç ilerde SSD+2. 8GB Ram+ 80+ Bronzlu bir psu alırsın şuan acele etme sistemini topla CS:GO ve LOL de full ayarlarda oynayabilirsin.
1.JPG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı