1400 TL'ye fare önerisi

Bütçe
1300

Hakan1938

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba millet, 1400 TL civarı kablosuz mouse bakıyordum. Neler önerirsiniz?
Aklımda;
Delux M800Pro ve throne raito reflex vardı.

Bu var.

Bir de bu dikkatimi çekti sizin düşünceniz nedir? Üstte belirttiğim gibi bütçem 1400 civarı şu an kullandığım mouse G203 kablosuza geçmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G PRO Superlight tarzı seviyorsanız bir ATK A9'a göz atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paralopara + İyzico ile Mchose L7 Pro alabilirsin.
Onu yapamazsan o fiyata VXE R1 öneririm.
Paralopara ve iyzico ile Bu ürün 1400 civarına geliyor sanırım marka hakkımda bir bilgim yok yalnız
Darmoshark M3S Max da olabilir
Hangisini tavsiye edersiniz

Paralopara ve iyzico ile Bu ürün 1400 civarına geliyor sanırım marka hakkımda bir bilgim yok yalnız
Darmoshark M3S Max da olabilir
Hangisini tavsiye edersiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bir ay önce falan ikisi arasında kalıp L7 Pro'yu tercih etmiştim, gayet de memnunum.

Merhaba millet, 1400 TL civarı kablosuz mouse bakıyordum. Neler önerirsiniz?
Aklımda;
Delux M800Pro ve throne raito reflex vardı.

Bu var.

Bir de bu dikkatimi çekti sizin düşünceniz nedir? Üstte belirttiğim gibi bütçem 1400 civarı şu an kullandığım mouse G203 kablosuza geçmeyi düşünüyorum.

İndirime girmiş galiba 1.500-1800 falandı en son.

Merak edenlere söyleyeyim mause bugün elime ulaştı L7 pro aldım g203 kullanıyodum eskiden ona göre baya bi hafif tüy gibi tıklama hssiyatı filan olsun baya bi tatmin edici iyzico ve parolapara ile 1500 e geldi düşünmeden alın derim

Merak edenlere söyleyeyim mause bugün elime ulaştı L7 pro aldım g203 kullanıyodum eskiden ona göre baya bi hafif tüy gibi tıklama hssiyatı filan olsun baya bi tatmin edici iyzico ve parolapara ile 1500 e geldi düşünmeden alın derim
çok hafif alışmak uzun sürcek gibi

Hocam L7 Pro'nun Drive güncellemeyi nasıl yaptınız ben EXE'yi indirdim paket güncellemesine bastığımda hiçbir şey olmuyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı