BinCey
Kilopat
Daha fazla
- Anakart
- MSI Bazooka B350m
Herkese merhabalar,
Anakartım MSI bazooka B350m. 1TB M.2 SSD arıyorum, bütçem maksimum 1400 TL fakat ne kadar ucuz o kadar iyi.
SSD'lerden pek anlamıyorum açıkçası. Oyun, müzik, ufak tefek video ve photoshop işleri için kullanacağım. Biraz araştırma yapınca aşağıdaki ürünler gözüme çarptı.
Anakartım MSI bazooka B350m. 1TB M.2 SSD arıyorum, bütçem maksimum 1400 TL fakat ne kadar ucuz o kadar iyi.
SSD'lerden pek anlamıyorum açıkçası. Oyun, müzik, ufak tefek video ve photoshop işleri için kullanacağım. Biraz araştırma yapınca aşağıdaki ürünler gözüme çarptı.
- Kioxia 1 TB Exceria G2 LRC20Z001TG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
- MLD 1 TB M300 MLD22M300P13-1000 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
- Kingston NV2 1 TB SNV2S/1000G M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
- Crucial 1 TB P2 CT1000P2SSD8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Benim gönlüm Kioxia'dan yana çünkü fiyatı daha uygun ve güvenilir satıcılarda bulunuyor. Fakat okuma-yazma hızları diğer SSD'lere göre daha düşük kalıyor. Sizce bu SSD'lerden hangisini almalıyım? Veya önerebileceğiniz başka bir ürün var mı?