Fiyatını hak etmeyen bir fare. O fiyata daha iyi sensöre sahip fareler mevcut.
Bütçe 300 TL artarsa; (Claw grip)
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Bütçe 100 TL artarsa; (Claw grip)
![]()
Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe 100 TL artarsa; (Palm grip)
![]()
Glorious Model D BAMF Wireless Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model D BAMF Wireless Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D BAMF Wireless Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.756,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Model D- Wireless DeathAdder V2 Pro karşısında ağırlık hariç tercih edilebilecek bir model değil. Kullanıcısı olarak söylüyorum. Dav2'ye kıyasla belki bir tık Shape'den dolayı rahat tutuşu olabilir ama birçok konuda dav2 ile kıyaslanamaz düzeyde. Malzeme kalitesi noktasında da tıpkı diğer hafif fareler gibi narin. Gene de alınmaz bir fare değil.
88gr kullanıcı için uygunsa ağır değilse V2 Pro alabilir. 88gr bana göre hafif değil o yüzden önermedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.