2000 TL'ye kadar Wireless mouse önerisi

Bütçe
2000
kardeşim emeğin için teşekkürler. G203 kullandığımı söylemiştim arada büyük fark var mıdır ?
G203 ile arasında fark olur tabi hocam. Sensör, mcu, switch her konuda daha iyi zaten, g203 artık çok geride kaldı maalesef.
G203 şeklini seviyorsan ve şekil değiştirmek istemiyorsan G3 Ultra da alabilirsin.

G203 ile arasında fark olur tabii hocam. Sensör, mcu, switch her konuda daha iyi zaten, G203 artık çok geride kaldı maalesef.
G203 şeklini seviyorsan ve şekil değiştirmek istemiyorsan G3 Ultra da alabilirsin.

Yani mouse konusunda o kadar fikirsizim ki yıllarca gitiğim internet kafenin mousesini kendime de aldım belki daha büyük bir mouse daha iyi olacaktır. Açıkçası önerdiğin farenin tipini, rengini falan da beğendim şekilciyim biraz :D

Yani mouse konusunda o kadar fikirsizim ki yıllarca gitiğim internet kafenin mousesini kendime de aldım belki daha büyük bir mouse daha iyi olacaktır. Açıkçası önerdiğin farenin tipini, rengini falan da beğendim şekilciyim biraz :D
Şu markaların mouselarını denemek için bir yer olsa çok güzel olurdu da henüz yok maalesef, anca eloshapes den boyutlarına bakabiliyoruz işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı