1400 TL'ye RX 580 8 GB alınır mı?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sapphire Pulse modeli.
Kart tabii ki miningli.
Boşta 50 derece, yükte 69 derece (FurMark)
FurMark FPS skoru olmasi gerektiği gibi.
İçi açilmamiş, 4 ay garantisi var.
Kutu fatura tam.
Tek kafamı kurcalayan nokta FurMark GPU 1 yazan yerde RX 480 olarak gozukuyor, sorun teşkil eder mi?

Sapphire Pulse modeli.
Kart tabii ki miningli.
Kutu fatura tam.
Tek kafamı kurcalayan nokta FurMark GPU 1 yazan yerde RX 480 olarak gozukuyor, sorun teşkil eder mi?
Fazla ucuz, şüphelendirici seviye.

Sapphire Pulse modeli.
Kart tabii ki miningli.
Kutu fatura tam.

Hocam RX 580 RX 480 olarak gözüküyorsa tabii ki sorun teşkil eder kaldı ki mining yapılmış sakın kesinlikle almayın paranızı çöpe atmayın.

FurMark'ta RX 480 olarak gözükebilir RX serisinde bu normal. GPU-Z ile kontrol edebilirsin. Yani değerler güzel, garantisi var, içi açılmamış. Fakat mining yapılmış karttan uzak durulması gerekiyor bence. Yarın bozulmayacağının garantisini kimse veremez. Bir sürü temiz RX 580 var sarı sitede. Daha temizini bulmanı öneririm.

FurMark'ta RX 480 olarak gözükebilir RX serisinde bu normal. GPU-Z ile kontrol edebilirsin. Yani değerler güzel, garantisi var, içi açılmamış. Fakat mining yapılmış karttan uzak durulması gerekiyor bence. Yarın bozulmayacağının garantisini kimse veremez. Bir sürü temiz RX 580 var sarı sitede. Daha temizini bulmanı öneririm.
Temiz olanlar 1800 lira hocam. Hem bu kart için takasa girdim yani mağazadan alacağım. Bana gayet makul geldi. Miningsiz ekran karti kalmadi zaten artik.

Ya bütçe az ise NVIDIA alınmaz bence. Gerçekten gereksiz pahalı.
Bu bütçede bana en çok kas gücü sağlayacak GPU RX 580'dir. 2K monitör kullandiğim için de VRAM'i işime yarayacak.

Satan mağazadan GPU-Z resmi istedim şimdi. Buraya atarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı