144 Hz 1 ms 1920x1080 Monitör Önerisi

profesyonel olarak oynuyorum o zaman TN panelmi alıyım
Bu monitörü rahatlıkla 980 tl civarına 1.5 haftaya kadar alırsınız şuan ki fiyatına aldanmayın .
nasıl olucak o usta uygun aslında 980
Samsung LC24FG73FQMXUF bu model nasıl renkleri normal TN panellere göre daha iyiymiş sanırım bilgisi olan varmı bu model hakkında

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, bende artık Freesync olan bir monitör almak istiyorum, almışkende 144hz olsun derdindeyim. Şu IPS TN VA paneller hakkında tonlarca şey yazılmış, 4-5 gündür takip ediyorum forumda yazılanları.

Şöyle bir monitör kullanıyorum 8 yıllık ;

TFT-LCD panel denmiş, bu tam olarak neye denk geliyor hiçbir bilgim yok, bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz acaba?

Seçimi ona göre yapim diyorum, yani gözümün alıştığı dandik bir panelmi iyi bir panelmi pek bir bilgim yok, kendim kullanım şeklime göre ayarlarını yaptım gözümü rahatsız etmeyecek şekilde öyle kullanıyorum bu aleti.

11.11 de o monitör 950 TL e kadar indi oradan biliyorum.

anladım alırsam pişman etmez dimi beni umarım etmez yani
Patron dediğim gibi ben 24G2U alacağım. Senin amacına göz zevkine isteğine uygun olmalı. Film falan izlemem hiç birşey yapmayacağım sadece cs go lol oynayacağım diyorsan al tn panel yoksa C24G1 de alabilirsin o da iyi makine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…