144 Hz 1 ms 1920x1080 Monitör Önerisi

TN Panel'in renk açısından kötü olduğunu söyledik, bazı kişiler nedense inanmak istemiyor. Gözümle gittim test etmiştim zamanında ayrıca forumda bununla ilgili yan yana deneme olarak test yapıldı konuyu atmıştım.

Profesyonel oyuncu değilseniz almanızın hiçbir faydası olmaz. Israrla alacaksanız, güle güle kullanın.
profesyonel olarak oynuyorum o zaman TN panelmi alıyım
Bu monitörü rahatlıkla 980 tl civarına 1.5 haftaya kadar alırsınız şuan ki fiyatına aldanmayın .👍
nasıl olucak o usta uygun aslında 980
Samsung LC24FG73FQMXUF bu model nasıl renkleri normal TN panellere göre daha iyiymiş sanırım bilgisi olan varmı bu model hakkında

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, bende artık Freesync olan bir monitör almak istiyorum, almışkende 144hz olsun derdindeyim. Şu IPS TN VA paneller hakkında tonlarca şey yazılmış, 4-5 gündür takip ediyorum forumda yazılanları.

Şöyle bir monitör kullanıyorum 8 yıllık ;

TFT-LCD panel denmiş, bu tam olarak neye denk geliyor hiçbir bilgim yok, bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz acaba?

Seçimi ona göre yapim diyorum, yani gözümün alıştığı dandik bir panelmi iyi bir panelmi pek bir bilgim yok, kendim kullanım şeklime göre ayarlarını yaptım gözümü rahatsız etmeyecek şekilde öyle kullanıyorum bu aleti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı