144 Hz 1 ms IPS monitör tavsiyesi

sekoli123

Kilopat
Yer
İstanbul, Bakırköy
Daha fazla  
Meslek
Yer Hizmetleri Memuru
Merhabalar, Max 2000 TL'ye kadar 1 ms 144 Hz IPS panel bir monitör arıyorum.
ASUS VG249Q, AOC 24G2U, MSI Optix g241. bu üç monitörden birini alacağım.
Kullanım amacı ağırlıklı olarak Single Player oyunlar. Birkaç tane Online oyun oynuyorum. Onun dışında çok nadir film izliyorum. Benim için en önemlisi oyun yani. Şunu şu sebepten alabilirsin dediğiniz monitör hangisi?

Ayrıca AOC'un satış sonrası desteği nasıl Türkiye'de?

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşıma bundan aldık daha gelmedi ama iyi olduğunu düşünüyorum. 1ms GtG olmasına göre fiyatı iyi. Ben bunu öneririm.

Bu da biraz daha pahalı. G-Sync ve 27" hali.

Aoc 24G2U. Şikayetler fazla olduğundan fiziksel mağazada deneyerek satın alın.

AOC 24G2U. Şikayetler fazla olduğundan fiziksel mağazada deneyerek satın alın.

Mağazalarda pahalı bayağı MediaMarkt var. Şu anda onda da gözükmüyor. Ne gibi şikayet oluyor?

Ben de bunu kullanıyorum sanırım 1.5 sene olacak gayet memnunum hem ergonomik olarak hem giriş-çıkış desteği olarak hem modları olarak.

Teşekkürler nereden satın aldınız?

Arkadaşıma bundan aldık daha gelmedi ama iyi olduğunu düşünüyorum. 1ms GtG olmasına göre fiyatı iyi. Ben bunu öneririm.

Bu da biraz daha pahalı. G-Sync ve 27" hali.

24 inç arıyorum. LG'nin kullanıcı deneyimlerini görünce listeden çıkardım onu.

AOC önerenler neden o monitör daha iyi?

AOC 24G2U kullanıyorum 4-5 ay oldu sanırım. Ben gayet memnunum. Ben İncehesap'tan aldım arkasında zaten İncehesap var kafam rahat. Ama ilk aldığımda gelmesi bayağı uzun sürdü pandeminin ilk zamanları olmasından dolayı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı