144 Hz 1Ms Monitör tavsiyesi

Hangisi Daha İyi?

• ASUS VG248QE

Oy: 10 35,7%
  • AOC G2460Pqu

Oy: 1 3,6%
  • BENQ 2430T

Oy: 14 50,0%
  • AOC G2460PG

Oy: 3 10,7%

• Oy verenlerin toplamı
    28
Orada da çok pahalı maalesef 1425tl normal fiyatı daha ucuz bir yer yok mu alacağım.

AMD ekran kartı olmasının bu monitörü almaya ne gibi bir etkisi var onu anlamadım. FreeSync bir monitör de değil.
144hz Monitörlerin genelinde Nvidia'nın G-SYNC özelliği mevcut bir kere bundan faydalanma olmadığı için bunu tercih ettim.

Sizin yukarıda belirttiğiniz 4 adet monitörün hiçbirinde ne G-Sync ne de FreeSync bulunmakta. Bu özellikler daha yeni nesil olan monitörlerde var.

Not: Sadece AOC modelinde var.
Çip takılarak kullanıldığı için bende rahat durmam o özellik varsa kullanmam lazım ekran kartımı satıp yine alırım o çipi o yüzden baştan eledim. Ve bunların yanında VA panel olması dikkatimi çekti, renkleri diğer modellere göre daha iyi ve canlı yansıtıyor. Sizin öneriniz varsa sebebi ile değerlendirilebilir.

BenQ XL2430T arkadaşımda var, ESL oyuncularının tercih ettiği iyi bir monitör. Bana kalırsa 144Hz olsun çamurdan olsun.
ESL oyuncularının sponsorları BENQ olduğu için en popüler ve tercih edilen markalardan birisi, benim ne sponsorum var ne de başka bir şeyim cebimden çıkacak parayı araştırıp alırım arkadaş. AMD ekran kartınız varsa, o teknolojileri kullanamıyorsanız, PHİLİPS 242G5DJEB/00 almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı