144 Hz 1Ms Monitör tavsiyesi

Hangisi Daha İyi?

• ASUS VG248QE

Oy: 10 35,7%
  • AOC G2460Pqu

Oy: 1 3,6%
  • BENQ 2430T

Oy: 14 50,0%
  • AOC G2460PG

Oy: 3 10,7%

• Oy verenlerin toplamı
    28
4K ekran görmedim, bilmiyorum. Sadece 4K'nın seni cs'de çok üzeceğini düşünüyorum. 1080p üstünde cs sıkıntılı oluyor.Ama akıcılık güzel olabilir. 144Hz 2K monitör almalısın bence. Ama böyle düşününce 144Hz monitör almışken 4K almak lazım.

4K ekran görmedim, bilmiyorum. Sadece 4K'nın seni cs'de çok üzeceğini düşünüyorum. 1080p üstünde cs sıkıntılı oluyor.Ama akıcılık güzel olabilir. 144Hz 2K monitör almalısın bence. Ama böyle düşününce 144Hz monitör almışken 4K almak lazım.
4k istemiyorum 1080p 144 hz için bir monitör alacağım araştırıyorum, sizinde önerileriniz varsa paylaşın

Pek iyi ingilizcem olmadığı için gelişi güzel göz gezdirdim fakat yararlı bir bilgi bulamadım.

4k istemiyorum 1080p 144 hz için bir monitör alacağım araştırıyorum, sizinde önerileriniz varsa paylaşın

Pek iyi ingilizcem olmadığı için gelişi güzel göz gezdirdim fakat yararlı bir bilgi bulamadım.

Sitenin birisinde monitörleri birebir kıyaslıyor. Diğeride aynen burda açtığın konunun benzerinin ingilizce açılmış olanı.

Monitör konusunda uzman açığı görülüyor genel anlamda herkeste al X bir monitör geç havası var. Bende sistem toplarken monitör konusunda senin yaşadığın tercih karmaşasını yaşadım. Diğer donanımlar konusunda uzman sayısı yeterince var ama monitör hep havada kaldı sonunda dayanamadım aldım bir tane bu yüzden sende öyle yap boşuna bekleme al bir 144 HZ monitör geç derim.

Son düzenleme:
Sitenin birisinde monitörleri birebir kıyaslıyor. Diğeride aynen burda açtığın konunun benzerinin ingilizce açılmış olanı.

Monitör konusunda uzman açığı görülüyor genel anlamda herkeste al X bir monitör geç havası var. Bende sistem toplarken monitör konusundasenin yaşadığın tercih karmaşasını yaşadım. Diğer donanımlar konusunda uzman sayısı yeterince var ama monitör hep havada kaldı sonunda dayanamadım aldım bir tane bu yüzden sende öyle yap boşuna bekleme al bir 144 HZ monitör geç derim.
Şu sitede baya bilgili bir arkadaşım var onun tercihine göre seçim yapacağım kendisi yememiş içmemiş monitör araştırmış gayet bilgili birisi burada da çıkar zannettim ama maalesef öle birine rastlayamadım. @Recep Baltaş umarım bir öneriniz vardır.

Arkadaşlar r9 390x ekran kartıma monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Birkaç monitör araştırdım:
  • ASUS VG248QE FİYAT:1300-1500
  • AOC G2460Pqu FİYAT:1200-1300
  • BENQ 2430T FİYAT:1500-1600
  • AOC G2460PG FİYAT: (Amazon 400$)
Evet arkadaşlar en düşük fiyatlarını yazdım, sizin önerileriniz hangisidir, sebebi ile birlikte açıklarsanız sevinirim. En sondaki AOC G2460PG monitörü araştırmadım, fakat 1MS 144 Hz sanırım. Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum, ciddi alacağım arkadaşlar dayanaklı ve bilgili kişiler yazarsa sevinirim.

Dipnot: Kullanım amacı CS:GO

Arkadaşlar uzun süreli detaylı araştırmalarım sonucu bir kaç monitör daha inceleme fırsatım oldu bunları da seçeneklere eklemek istiyorum.
  • ViewSonic VG2401mh
  • Eizo FG2421
  • ACER GN246hlb
Amazondan alışveriş yaparmısın bilmiyorum ama bahsettiğin asus monitör şuan 229.00 dolar . Vergiler ve taşımayla beraber 956.00 tl ye geliyo değerlendir derim.

Amazondan ölü piksel veya ışık sızması sorunu çıkmasından korkuyorum o yüzden pek sıcak bakmıyorum ama fiyat uygun.

Philips 242G5DJEB çok detaylı araştırmalarım sonucu AMD ekran kartım olduğu için bu monitör de karar kıldım, Ankara içi nereden alabilirim yorumlarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı