Merhabalar, birkaç gündür monitörlerle başım ağrıdı diyebilirim. AOC AG241QG Model monitör bugün elime ulaştı ve en düşük tepkime süresi Strong moduna aldığım zaman ghosting yapmakta. Yani ciddi anlamda 1 MS kullanamıyorum medium ayarına çekiyorum haliyle bu da daha yüksek tepkime süresine geçmekte. Genellike LoL oynuyorum ve en düşük ayarlarda ne hikmetse G-Sync olmasına rağmen ekranda görüntü yırtılmaları olmakta bu monitörde FPS'i 144'e sabitlediğim halde. Galax GTX 1050 yeni aldım birkaç gün önce. i7 4790' da işlemcim var haliyle yetecek türden ama tearing yaşıyorum anlamıyorum. Bundan önce de Dell S2417DG satın aldım ve Color banding aynı şekilde yine Ghosting mevcuttu. 1 MS gerçek tepkime süresini sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde verebilecek bir monitör var mı?
Temmuz ayında Nvidia'nın yeni nesil kartları ile birlikte yeni de bir sistem dizeceğim onun için monitör arıyorum.
Gerçekten şu sorunlardan ötürü al, iade et yapmaktan BIKTIM. Gerçek 1 Ms'i sağlıklı ve sorunsuz verebilecek ve mümkünse kullanan olursa tavsiye edenlerden detaylı bilgi verirse çok sevinirim. Bütçe olarak 3000 TL ayırabilirim.