144 Hz/240 Hz 1 MS Monitör Önerisi

Bu monitör işi alengirli çıktı rıza baba

İşte ghosting sandığın şeylerin ghosting olmadığı anlaşıldığına göre artık o rahatsız edici şeyler rahatsız etmez. Örnek color banding olmayan şeyi öyle sanmışsın. Aslında o color banding bir nevi ama videonun kendisi ile alakalı.

Bu sorun Ghosting olmasa bile fazlasıyla rahatsız edici olup tahammül edilmeyen cinsten. Videonun kalitesi ile de alakalı ama birçok yere baktım video izledim fotoğraf açtım o monitör cidden sorunluydu bu yönden.

İfadeler: GCN
Bu monitör haricinde başka bir monitörde ghosting sorunu yaşadığını düşündün mü? Bu monitör bozuk onu geç de ghosting olayına girelim asıl mesele o.

Bu monitör haricinde başka bir monitörde ghosting sorunu yaşadığını düşündün mü? Bu monitör bozuk onu geç de ghosting olayına girelim asıl mesele o.
Şöyle ki; 2,5 sene boyunca Benq XL2411 kullandım. Onda hiç bir ayar yapmadım en azından bu tarz Response Time diye bir seçenek yoktu. 1 ms vaad ediyordu onu kullandım ve gerçekten ne renk konusunda ne de bahsettiğim türden sorun yaşamadım kaldı ki o modele eski deniyor cidden anlamış değilim. Yeni nesil kart almayacak olsam inanın 2K'ya geçmeyip 1080'de devam etmek isterdim.

Hocam bu iki monitör arasında fark var mı? MSI Optix MAG27CQ - Samsung C27HG70
Bu monitör işi alengirli çıktı rıza baba
Vatana gitmişken üstteki iki monitörü de deneyebilir misin?

Bu avarage response time tam olarak ne oluyor?
Ayrıca monitör bulma işi ne kadar sıkıntılıymış ya En başta max. bütçe 1500 dü, şimdi 3000 lerde geziniyorum.
Hakikaten bazen diyorum acaba ben mi çok abartıyorum diye. Önceden kullandığım dandik monitörlerde hiç böyle şeylere dikkat etmeden oynuyordum. O monitörlerin fiyatı en fazla 700-800 tl idi.

Boşuna değilmiş laf: Cahillik mutluluktur. Mesela eskiden yırtılmanın ne olduğunu bilmedimiğimizde yırtılmayı fark etmiyorduk.

Seçim kolay ama zorlaştırıyorsunuz. Her şey aynı anda en iyi olamaz. Fiyata göre özelliklerin tümü ortalamaya giriyorsa o alınır. Belli kriterlere tapınmayın, tatmin etsin yeter yahu.

Keşke tüm özellikler bir arada olsa değil mi? 4K 180 Hz 1 Ms G-Sync Quantum Dot Curved Bunların hepsi bir arada olsa bile bir ikinci el araba parası ödemek gerekebilir. Ne güzel demişsiniz. "Belli kriterlere tapınmayın, tatmin etsin yeter yahu"

İfadeler: GCN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…