144 Hz/240 Hz 1 MS Monitör Önerisi

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 111
  • Görüntüleme 8.807
Evet. 2K bana göre değil 😁 En azından oynadığım oyun gereği değil yani bu yüzden PG258Q alacağım.
Gözümden kaçan çizikleri görmemişim. Geri iade edecegim begenmedim seçenegi ile umarım sorun çıkmaz. Yada arayıp söylesem mi? Dokundugum zaman pürüz hissetmiyorum sanırım içten.
Inked20180509_163402_LI-min (1).jpg

Gözümden kaçan çizikleri görmemişim. Geri iade edecegim begenmedim seçenegi ile umarım sorun çıkmaz. Yada arayıp söylesem mi? Dokundugum zaman pürüz hissetmiyorum sanırım içten.
Eki Görüntüle 296968
Pürüz hissetmiyorsan Ölü Pixel galiba🙄 Bence beğenmedim deyip ve bu sorunuda belirtip cayma talep et. Olurda sorunu belirtmezsen test ettiklerinde senden bilip sorun çıkartabilirler.

Pürüz hissetmiyorsan Ölü Pixel galiba🙄 Bence beğenmedim deyip ve bu sorunuda belirtip cayma talep et. Olurda sorunu belirtmezsen test ettiklerinde senden bilip sorun çıkartabilirler.
Arayım bakayım ne diyecekler. Degişim isteyim olmazsa iade edecem diyeyim. Bu monitör işi ne sorunluymuş arkadaş.

Ürünü begenmedim diyip, açıklama kısmına sorunu yazdım. Umarım sorun çıkarmazlar da başım ağrımaz. Yarın kargoya vereceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı