144 Hz alınır mı?

bursa_teksas_16

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Üretim Mühendisi
Arkaşlar selam.
CS2'de genel olarak 150-160 FPS arası alıyorum fakat laptoptan 144Hz ile oynuyorum. Daha konforlu deneyim için 144Hz 0.5 ms bir monitör almayı düşünüyorum bu konuda tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz nelerdir? Önerdiğiniz bir monitör var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten 144 Hz monitörün varken neden sırf 0.5 ms diye tekrardan 144 Hz alıyorsun? Bence saçma.

Arkaşlar selam.
CS2'de genel olarak 150-160 FPS arası alıyorum fakat laptoptan 144Hz ile oynuyorum. Daha konforlu deneyim için 144Hz 0.5 ms bir monitör almayı düşünüyorum bu konuda tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz nelerdir? Önerdiğiniz bir monitör var mıdır?
Bence illa alacaksanız 165hz 0.5ms 24 inç bir monitör iyi olur.

Arkaşlar selam.
Senin kullandığın monitör büyük ihtimalle 1.0 ms ya da en fazla 1.5 ms'dir fakat 0.5 ms dediğin olayın farkını gerçekten de anlayabilecek misin? E-sporcuysan ve sadece lisansın değil takımdaysan anlarsın ama öbür türlü çok gerekmez

Zaten 144 Hz monitörün varken neden sırf 0.5 ms diye tekrardan 144 Hz alıyorsun? Bence saçma.
Bence illa alacaksanız 165hz 0.5ms 24 inç bir monitör iyi olur.
Senin kullandığın monitör büyük ihtimalle 1.0 ms ya da en fazla 1.5 ms'dir fakat 0.5 ms dediğin olayın farkını gerçekten de anlayabilecek misin? E-sporcuysan ve sadece lisansın değil takımdaysan anlarsın ama öbür türlü çok gerekmez
Laptop ekranından oynuyorum diyor yüksek ihtimalle büyük ekran için alıyor.

Laptop ekranından 3k elo faceit oynuyorum burda değindiğim konu iyi okursan ms değil.

Bütçeden yana sorun yok çok üst segment bir şey aramıyorum pivot olsun yeterli

Technopat Haberler

Geri
Yukarı