144 Hz ile 240 Hz farkı çok anlaşılır mı?

Bana göre 90 Hz üstü gereksiz 😂😂oyunlar ortalama 60 FPS'de hareket ediyor ve bu oyun akıcılığı için yeterli. İllaki soruna gelecek olursak aradaki fark hissedilmez bile benim düşüncem insan gözü algilamaz zaten bu kadari abartı bence.
144 Hz oynanmamış birisinin heyezanı. Hayır yani 90 hzde durduran neydi onu anlamadım :)

144 Hz oynanmamış birisinin heyezanı. Hayır yani 90 Hz'de durduran neydi onu anlamadım :)

O sadece düşüncem bunu belirtmiştim teorik olarak yaklaştım oyun için ideal FPS 60 bazen oyundan oyuna degissede 90 ortalaması olabileceğinden yola ciktim. Az onceki attığım videodan yola çıkarak akıcılık da ciddi fark göremedim 😇
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürekli olarak 60hz kullanan bir kullanıcı 144hz veya daha üst seviye bir modele geçtiğinden akıcılıktaki o farkı görebilecektir ancak sürekli olarak 144hz kullanan birisi 240hz modele geçtiğinde o farkı gözünle ayırt edebilmen düşük olmakta. Ancak özellikle FPS oyunlarında hz farkı siz farkında olmasanız bile ciddi anlamda fark yaratacaktır.

Ek olarak şu videonun sana fikir verebileceğini düşünüyorum.​

Sürekli olarak 60hz kullanan bir kullanıcı 144hz veya daha üst seviye bir modele geçtiğinden akıcılıktaki o farkı görebilecektir ancak sürekli olarak 144hz kullanan birisi 240hz modele geçtiğinde o farkı gözünle ayırt edebilmen düşük olmakta. Ancak özellikle FPS oyunlarında hz farkı siz farkında olmasanız bile ciddi anlamda fark yaratacaktır.

Ek olarak şu videonun sana fikir verebileceğini düşünüyorum.​
Doğrudur 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı