144 Hz ile 240 Hz farkı çok anlaşılır mı?

Hocam sistemim i5 12400f gıgabyte h610m h zotac Rtx 3060 twin edge 12 GB crucial ballistix 2x8 Samsung 980 Pro 1 TB oyun olarak da cs.go valorant GTA 5 çıktığında sistemim kaldırırsa GTA 6 onun dışında çok güçlü FPS oyunu oynamam

Hocam peki 1080 ile 2 k arasında çok büyük görüntü farkı var mıdır

Hocam bir tarafım diyor 144 hz yeter fazla masrafa gerek yok bir tarafım diyor almışken 240 hz alayım o yüzden bilemedim size sormaya karar verdim 144 hz olanı almayı düşünüyordum ama sizin yorumlarınız çok kafamı karıştırdı hocam bilemedim maddi olarak zaten aman aman durumumuz yok dediğim gibi 240 hz alsam pişman olur muyum aradaki 1500-2000 tl fiyat farkına değer mi onu bilemedim işte düşündüğüm monitörler 144 hz olan aoc 27g2u ve 240 hz olan acer vg272x özellik olarak aynılar ips panel vesaire tek farkları 144 hz olan aoc monitörün yükseklik eğim ve pivot özelliği mevcut ancak acer 240 hz olan da hiç bir ayar yok hocam ben aoc 27g2u almaktan yanayım ama sizin de fikrinizi alıp ona göre karar vereyim dedim

hocam gta 5 gibi yüksek sayılabilecek bir oyunda 200-250 civarı fps alıyorum tam 240-250 değil ancak 200 altına inmiyor

hocam illa farkeder ama benim demek istediğim aradaki 1500-2000 tl fiyat farkına değer mi aklımdaki monitörler özellik olarak aynılar sadece 144 hz olan da pivot vesaire özellikleri mevcut

hocam sizin görüşünüzü merak ediyorum son yazdıklarımı okur musunuz rica etsem ?
GTA 5 yüksek sayılabilecek bir oyun değil 27 inch ekran almak istiyorsan 2k almanı öneririm.

O sadece düşüncem bunu belirtmiştim teorik olarak yaklaştım oyun için ideal FPS 60 bazen oyundan oyuna degissede 90 ortalaması olabileceğinden yola ciktim. Az onceki attığım videodan yola çıkarak akıcılık da ciddi fark göremedim 😇
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

60Hz ekranından ''240Hz'' youtube videosu izleyerek mi anlayacaksın farkı?

60Hz ekranından ''240Hz'' youtube videosu izleyerek mi anlayacaksın farkı?
Yalnız YouTube videosu dediğimiz şey oyun videosu film videosu değil ayrıca ben teorik olarak yaklaştığımız zaten söylemiştim başında 😇

90 Hz monitörü nereden buldunuz acaba?

Onu hiç sorma ya ucuz olsun diye aldım çünkü monitör fiyatları bile uçmaya başladı hani bana çok saçma geliyordu monitöre bile neredeyse bir maaşını yatırmak, da ha pişman mıyım değilim bu arada benimkisi 90 Hz değil 75 Hz ve oyun için almamıştım ben. 😇 bilmiyorum belki de daha uyuz Hz monitör kullanmadığım için bana öyle gelmiş olabilir ama tamamen teorik yaklaştım en azından yeni bir şey daha öğrenmiş oldum sayenizde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı