144 Hz monitör önerisi

Gittigidiyor'da satılan outlet monitör.
nerede yazıyor hocam ben göremedimde
1654614873008.png

Hocam, sizin paylaştığınız LG modeli ile genel olarak pek bir sorun bulamadım ilk bakışta. Fakat bir tane kullanıcı color banding sorunu olduğunu söylemiş. Başka bu tarz yorum bulamadım gerçi ondan o yorumu baz almak ne kadar doğrudur bilemiyorum.

AOC 24G2U'nun pivot dönme özelliği ve hoparlörü var ekstra olarak ama eğer kullanmayacaksanız pek bir şey fark ettirmez zaten. LG'nin ise 1 ms performansı sanırım AOC modelinden daha iyiymiş. Eğer profesyonel rekabetçi oynamayı düşünüyorsanız bunu dikkate alabilirsiniz. Gerçi öyle bir isteğiniz olsaydı IPS panel alacağınızı zannetmiyorum. Araştırdıkça kendi adıma konuşmak gerekirse seçim konusunda kararsız kaldım. Size kalmış özelliklerini karşılaştırıp karar vermek. 150 TL fiyat farkına gelirsek, gözünüzde hiç farkı yoksa tabii ki daha uygun fiyatlı olanı almak daha mantıklı.

Hocam, sizin paylaştığınız LG modeli ile genel olarak pek bir sorun bulamadım ilk bakışta. Fakat bir tane kullanıcı color banding sorunu olduğunu söylemiş. Başka bu tarz yorum bulamadım gerçi ondan o yorumu baz almak ne kadar doğrudur bilemiyorum.

AOC 24G2U'nun pivot dönme özelliği ve hoparlörü var ekstra olarak ama eğer kullanmayacaksanız pek bir şey fark ettirmez zaten. LG'nin ise 1 ms performansı sanırım AOC modelinden daha iyiymiş. Eğer profesyonel rekabetçi oynamayı düşünüyorsanız bunu dikkate alabilirsiniz. Gerçi öyle bir isteğiniz olsaydı IPS panel alacağınızı zannetmiyorum. Araştırdıkça kendi adıma konuşmak gerekirse seçim konusunda kararsız kaldım. Size kalmış özelliklerini karşılaştırıp karar vermek. 150 TL fiyat farkına gelirsek, gözünüzde hiç farkı yoksa tabii ki daha uygun fiyatlı olanı almak daha mantıklı.
fps oyunları oynuyorum genelde ıps panel renkler daha güzel diyorlardı o yüzden onu seçtim fps için tn panelmi olması lazım?

fps oyunları oynuyorum genelde ıps panel renkler daha güzel diyorlardı o yüzden onu seçtim fps için tn panel mi olması lazım?
TN panel genelde e-sporcular tarafından kullanılıyor. Çünkü ms'i diğer panellere göre daha az. Aynı zamanda genelde daha uygun fiyatlı olduklarından dolayı tercih eden de bir kesim var. FPS için TN panel gibi bir şart yok. Amacınız zaten renk ise IPS olsun monitörünüz.

NOT: Bu arada AOC'ta renkler LG'ye göre daha iyi gösteriyor diyenler de vardı ama fark yok diyenler de gördüm. Biraz alakasız oldu ama not olarak eklemek istedim.

NOT 2: Soru edatı olan "-mi" kelimeden ayrı yazılır, dikkat et ceza alma :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı