144 Hz monitör önerisi

200-300 FPS 165Hz bir monitör kullanıyorum. FPS'im 60'a düştüğünde oyun oynanmaz hale geliyor. Daha önce deneyimlemediyseniz 60 FPS akıcı gelebilir.

Evet işte arkadaş anlamıyor bende onu anlatmak istiyorum.
Birde laf soktuğunu falan sanıyor ki üzücü.

Bu arada Acer XF240QS monitörü öneririm. 165Hz ve 0.5ms ve yükseklik, eğim ve ters dönme ayarı bulunuyor. Tek sıkıntısı çerçevesinin biraz kalın olması. Ayrıca G-sync destekliyor.

200-300 FPS 165Hz bir monitör kullanıyorum. FPS'im 60'a düştüğünde oyun oynanmaz hale geliyor. Daha önce deneyimlemediyseniz 60 FPS akıcı gelebilir.
Yüksek Hz değerli bir monitör deneyimlemedim. Çoğu kişide var olan standart monitörlerin sınır değerlerinden bahsetmiştim anlama kabiliyeti olanlar için.

Bu arada Acer XF240QS monitörü öneririm. 165Hz ve 0.5ms ve yükseklik, eğim ve ters dönme ayarı bulunuyor. Tek sıkıntısı çerçevesinin biraz kalın olması. Ayrıca G-sync destekliyor.

İyi de hiçbir yerde stok ta yok. Zaten her free-sync g-sync destekler.

İtopya'ya karne indirimi geliyor mu bilen var mı?

Yüksek HZ değerli bir monitör deneyimlemedim. Çoğu kişide var olan standart monitörlerin sınır değerlerinden bahsetmiştim anlama kabiliyeti olanlar için.

Bak kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama idrak etme yeteneğin yok senin. Kime göre standart yahu? CS:GO için mi standart? O zaman standart 30 Hz olsun akıcı diyelim çok saçma konuşuyorsun çok.
İtopya'ya karne indirimi geliyor mu bilen var mı?
Bence gelebilir.
incehesap.com cuma 22:00 indirimleri acayip iyi 2060 Super 2500 liraya bile indi geçen.

İyi de hiçbir yerde stok ta yok. Zaten her free-sync g-sync destekler.
Valla doğrudur ben alırken bile stokta 5-6 tane falan vardı bitmiş demekki. 1375TL'ye bu kadar iyi bir monitör bulunca stoğu da az oluyor sanırım
Yüksek Hz değerli bir monitör deneyimlemedim. Çoğu kişide var olan standart monitörlerin sınır değerlerinden bahsetmiştim anlama kabiliyeti olanlar için.
60 FPS akıcıdır diyorsun. Sana hala laf anlatanda kabahat

Monitör güzel ama normal fiyatının 3500 olduğuna inanmıyorum. En fazla 1600TL eder. 3500'e 240Hz alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…