144 Hz monitör önerisi

Monitör güzel ama normal fiyatının 3500 olduğuna inanmıyorum. En fazla 1600TL eder. 3500'e 240Hz alırsın.

Aynen 3500'den düştü deyip piyasası 1700 olan monitörü veriyorlar bu esnaflarda az değil. Ama alınır bu monitör. Bu arada 2099 TL 240 HZ var yani alırsan gereksiz olabilir RX 570 var diye ama yine de linki koyayım.
.

Valla doğrudur ben alırken bile stokta 5-6 tane falan vardı bitmiş demekki. 1375TL'ye bu kadar iyi bir monitör bulunca stoğu da az oluyor sanırım :D

60 FPS akıcıdır diyorsun. Sana hala laf anlatanda kabahat :D
Sınır değerler diye yazmama rağmen belki anlamazlar diye yazdım onu, hala anlamamışlar şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğim şeye sazan gibi atlama o zaman çocuk. Sınır değerler diye yazmama rağmen belki anlamazlar diye yazdım onu, hala anlamamışlar şaka gibi.
Beğeniler için teşekkür ederim hesabımı yükseltiyorsunuz ifade koyup. :)
Son kez diyorum doğru demişler 40 delille bir cahili yenemezsin diye.
Git internet kafeye 30 saniye CS:GO oyna 144 Hz'yle git evine 60 Hz'ye bak bakalım oynuyabilecek misin fındık beyinli.

Son düzenleme:
Bu 3500' den düşmüş ama pahalı idi.
1500 olmuş.
Monitör güzel ama normal fiyatının 3500 olduğuna inanmıyorum. En fazla 1600TL eder. 3500'e 240Hz alırsın.,
Not: 2. kez paylaşmışım yanlışlıkla bi mod silerse sevinirim.
Söylediğim şeye sazan gibi atlama o zaman çocuk. Sınır değerler diye yazmama rağmen belki anlamazlar diye yazdım onu, hala anlamamışlar şaka gibi.
Karşında kim olduğunu biliyor musun da böyle saygısızca terimlerde bulunuyorsun? Neyse reportlayıp geçiyorum sıkıntıların var belli ki.
Not: kendimi yüceltmiyorum ha yanlış anlaşılmasın. Böyle saygısızca konuşmasına ayar oldum. 10 yaşında çocukla konuşur gibi atar gider yapıyor ondan.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende ryzen 5 2600 - rx 590 se var.Mak 1700 TL ye en az 144 hz + 1 ms görüntüsü güzel monitör önerebilir misiniz? Asus TUF Gaming VG249Q bunu düşünüyorum

Arkadaşlar bende Ryzen 5 2600 - RX 590 SE var. Mak 1700 TL'ye en az 144 Hz + 1 ms görüntüsü güzel monitör önerebilir misiniz? ASUS TUF Gaming VG249Q bunu düşünüyorum.

Bunun için farklı bir konu açabilirdin.
Dediğin deyecek bir monitör değil 1700 TL'ye.

2 Seçenek verebilirim.

1. cisi 300 TL daha vereyim aslan gibi monitörüm olsun diyorsan.

2.cisi 144 Hz olsan malzeme kalitesi çok efsane olsun diyorsan
.
240 Hz nin fiyatı artmış 200 TL dün 2099 vardı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı