144 Hz monitör şart mı?

Günde maksimum 2.5 saat oyun ve render işleri yapacaksan 144Hz için dünya para bayılmana gerek yok. İhtiyacın doğrultusunda önemli olan İşlemci, RAM ve Ekran Kartıdır. Onları iyi al yeter.
 
Bunu alabilirsin vatan garantisiyle de kafan rahat olur. Güvenilir marka ve özellikleri iyi. Günlük 2.5-3 saat için yeterli bence.

Ya da bu fazladan 8 GB RAM'i var. 16 GB daha faydalı kullanımda. Lakin 8 GB da fazla üzmez ama geleceğe yönelik bakarsak 16 GB daha gelecek vaad eder.
 
Biraz değişik bir konu başlığı olsa da şunu söylemek istiyorum; çok ama çok uzun zamandır bir laptop arıyorum. Günde maksimum 2,5 saat oyun ve render için. Bütçem 9500 TL. Ama 144 Hz veya 120 Hz'lik bir laptop bulamıyorum. Aslında buldum ama Monster ve asla Monster kullanmayacağım. Kısacası sorum şu; 144 Hz monitörün olmaması günde maksimum 2,5 saat oyun ve render için büyük bir eksik olur mu? Bu arada 9500 TL bandında Monster hariç 17.3" laptop önerilerinizi bekliyorum.
120 ekranli laptop bakin is gorur
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı