144 Hz monitörde 1 ms ile 4 ms fark olur mu?

Şuanda GTX 960 karta kullandığım LG Flatron W1943SS evet utanıyorum modeli yazarken, kendisi 10 yıllık ama 1 tane ölü piksel bile yok cidden çok kaliteli.

60 HZ hocam attığınız. Galiba en mantıklısı benim Samsung.
Samsung alın rahatınıza bakın hocam. Samsung kalitesi başka. Curved'de @Samotne Ciasteczka'un dediği gibi ayrı bir rahatlık. :)

Şuanda GTX 960 karta kullandığım LG Flatron W1943SS evet utanıyorum modeli yazarken, kendisi 10 yıllık ama 1 tane ölü piksel bile yok cidden çok kaliteli.

60 HZ hocam attığınız. Galiba en mantıklısı benim Samsung.
Utanacak bir şey yok. Burada insanları ucuz aletler kullandığı için aşağılayacak kadar terbiyesiz biri yok. Utanacaklar asıl utansın.

Bence de, senin attığın Samsung en iyi tercih gibi.

Utanacak bir şey yok. Burada insanları ucuz aletler kullandığı için aşağılayacak kadar terbiyesiz biri yok. Utanacaklar asıl utansın.

Bence de, senin attığın Samsung en iyi tercih gibi.
Ben bu monitörü alırken Casper masaüstü vardı. 2009 yılında P4 3.0 Ghz 512MB RAM Nvidia FX5200 128MB. Ben kullanırken onlar telefondan video izliyordu :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı