Arkadaşlar 144 Hz monitörüm var 60 ila 70 FPS arasında kasma sorunu yaşıyorum. 80 veya 70'in altına düşerse kasıyor gibi oluyor. Bunun çözümü nedir bilen var mı? Bu neyle alakalı bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. G-SYNC bu arada monitör 1ms.
Dostum, her oyunda aynı FPS değerlerinde aynı akıcılığı elde edemezsin. Bu yüzden soruyorum. Sadece fortnite oyununda kasma hissiyatı oluşuyorsa oyundan dolayı olabilir. FPS 120'lerden 60-70'e bir anda düşüyorsa, FPS drop denen olaydan dolayı da olabilir. AAA oyunlarda 60 70 FPS'te kasma hissediyor musun?
Hocam biosun pek bir + sı olacağını sanmıyorum,benimde herhalde bios güncellemem geldi ama ben korkuyorum yapmaya,genelde dert çıkartıyor bela oluyor başa
Dostum, her oyunda aynı FPS değerlerinde aynı akıcılığı elde edemezsin. Bu yüzden soruyorum. Sadece Fortnite oyununda kasma hissiyatı oluşuyorsa oyundan dolayı olabilir. FPS 120'lerden 60-70'e bir anda düşüyorsa, FPS düşmesi denen olaydan dolayı takılıyor da olabilir. AAA oyunlarda 60 70 FPS'te kasma hissediyor musun?
Hocam biosun pek bir + sı olacağını sanmıyorum,benimde herhalde bios güncellemem geldi ama ben korkuyorum yapmaya,genelde dert çıkartıyor bela oluyor başa