Seyithan00
Hectopat
60 75 144 kullandım herkesin aksine bence öyle abartılayacak bir fark yok 60 Hz'de iken globaldim 144'de yine globalim aynı gibi sadece aksiyon film sahneleri daha akıcı gibi.
60 ile 144 arasında çok fark yok diyen ilk insansınız sanırım.60 75 144 kullandım herkesin aksine bence öyle abartılayacak bir fark yok 60 Hz'de iken globaldim 144'de yine globalim aynı gibi sadece aksiyon film sahneleri daha akıcı gibi.
60 ile 144 arasında çok fark yok diyen ilk insansınız sanırım.
Hocam CS:GO'da 60 ile 144 arasında nasıl fark görünmez yapmayın kör olsa anlar.CS:GO üzerinde fark göremedim dediğim gibi dövüş sahnelerinde falan biraz daha akıcı geldi gözüme sadece.
Hocam CS:GO'da 60 ile 144 arasında nasıl fark görünmez yapmayın kör olsa anlar.
Hocam uzatmayayım diyorum fakat 60 ile 144 arasında abartılacak fark yok derseniz hele ki CS:GO üzerinden sabaha kadar tartışırım.üzücü elimde iki ekran da var abartmaya gerek yok sizin 60 Hz ekran tarihi eser sanırım ondan da kaynaklanabilir.
Aynen hocam sağ olun, bu yorum yeterli ben de noktalıyorum tartışmayı.60 Hz ile 144 Hz arasında fark yok diyorsanız oyunu 30 FPS'de felan oynuyorsunuzdur ya da neyse...
Bu konuyu anlatmak için uğraşıp konuyu dağıtmayın.
Dövüş sahneleri derken? Video dosyaları oyun gibi değil. Kaç HZ ise odur. 50 HZ videoyu 144 HZ monitörde izlesen birşey değişmez. Bazı TV'lerin yapay karelerle görüntüyü yumuşatması ayrı bir olay.CS:GO üzerinde fark göremedim dediğim gibi dövüş sahnelerinde falan biraz daha akıcı geldi gözüme sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.