144 Hz VA panel monitör önerisi

MSİ monitörleri biraz sıkıntılı çoğu monitörde sıkıntı yaşandı böyle riske gerek yok bence Samsung seçin daha iyi ve daha parlak bir ekranı var 350 CD değere sahip.

Aynen öyle msi mag 24c de 250cd değere sahip ben 241c yi gözümle gördüm onunki 350 cd idi gayet yeterliydi. Önümüzdeki hafta sonu itopya ya gidip bakıp öyle alacağım sanırım

Aynen öyle msi mag 24c de 250cd değere sahip ben 241c yi gözümle gördüm onunki 350 cd idi gayet yeterliydi. Önümüzdeki hafta sonu itopya ya gidip bakıp öyle alacağım sanırım
250 CD gayet yeterli aslında ben de düşük bulmuştum fakat VA panel için gayet iyi ama önemliyse senin için Samsung daha mantıklı daha parlak ve daha iyi renk kalitesine sahip.

250 CD gayet yeterli aslında ben de düşük bulmuştum fakat VA panel için gayet iyi ama önemliyse senin için Samsung daha mantıklı daha parlak ve daha iyi renk kalitesine sahip.
İşim gereği renkler benim için önemli doğru renkleri yansıtması gerekiyor. Animasyon ve grafik işiyle uğraştığım için. Sanırım samsungu alıcam ama gidip ölü piksel testi yapıp alıcam önceki gibi ölü piksel süpriziyle karşılaşmak istemiyorum

Dostum değişimi bırak iadeyi yapamadılar en az 20 iş günü sürer dediler onlar 20 iş günü diyosa yılbaşından sonraya kalır emin ol beklemeye değmez dolar çıkarsa zarar dahada büyür[/QUOTE]

Hocam 2 iş günü içerisinde iade yapmaları gerekmiyor mu ? Kaç günde iade ettiler ?

Dostum değişimi bırak iadeyi yapamadılar en az 20 iş günü sürer dediler onlar 20 iş günü diyosa yılbaşından sonraya kalır emin ol beklemeye değmez dolar çıkarsa zarar dahada büyür

Hocam 2 iş günü içerisinde iade yapmaları gerekmiyor mu ? Kaç günde iade ettiler ?[/QUOTE]

8 günde sanırım

Mag241c ile Samsung cfg73 arasında görüntü kalitesi farkı yok. Aralarındaki farklar fiziksel. Birinin kavisi daha fazla ve biri adaptörlü biri direk 220v gibi farklar var.
İkisini de bizzat denedim, msi olanı seçtim. Yazılım desteği ve giriş portlarının aşağıya dönük olması idi monitörü seçmeme neden olan unsurlar. Görüntü kalitesi olarak ikisi de aynı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı