1440P GTX 970 SLI GTA 5 Performansı

Konatus

Megapat
Yer
Tatooine
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin. Başlıkta da gördüğünüz gibi GTX 970 SLI GTA 5 performansını merak ediyorum. Youtube'da baktım genellikle ultra ayarlarda advanced graphics açık bir şekilde ortalama 65-75 fps alıyor. Fakat Recep ve Ali abi videolarda advanced graphics çok önemli değil diyorlar. Bende tabiki onlara güveniyorum. MSAA kapalı ve x2'de ve advanced graphics kapalı bir şekilde 2K'da 1140p'de kaç fps alırım. Teşekkürler.

Arkadaşlar kolay gelsin. Başlıkta da gördüğünüz gibi GTX 970 SLI GTA 5 performansını merak ediyorum. Youtube'da baktım genellikle ultra ayarlarda advanced graphics açık bir şekilde ortalama 65-75 fps alıyor. Fakat Recep ve Ali abi videolarda advanced graphics çok önemli değil diyorlar. Bende tabiki onlara güveniyorum. MSAA kapalı ve x2'de ve advanced graphics kapalı bir şekilde 2K'da 1140p'de kaç fps alırım. Teşekkürler.
Kendi GTX970 li sisteminize upgrade yapmayacaksanız GTX970 SLI'a gerek yok. Tek ve güçlü bir kart almanız çok daha iyi olacaktır.

GTX 970 SLI yerine GTX 980Ti almalısınız. Eğer elinizde GTX 970 varsa (1 Tane) Pascal mimarisini beklemeni tavsiye ederim. Zaten GTX 970 çok güçlü bir ekran kartı.

Zaten MSAA ve Advanced Graphics kapalı olacak. 80 fps alırım galiba. Bir şey soracağım. Peki 2160 pikselde 4K'da kaç fps alırım 980ti ile. Advanced graphics ve MSAA kapalı.
İnternette testler mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı