1440p monitör önerisi

ElChupaCabra17

Femtopat
Katılım
22 Temmuz 2023
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
10k bütçe civarlarında alabileceğim görüntü kalitesi ve panel kalitesi bakımından en iyi monitör nedir?
Aklımda Rtings'in incelediği Dell G2724D modeli ve MSI MAG 274qrfw modelleri var. @BerkayZ87 hocam sen bilgili bir arkadaşsın yardımcı olursan çok sevinirim.
 
G274 qpf-QD modelini Türkiye stoklarına girince tercih edebilirsin fiyatı 10k bandında oluyor ama bayağıdır yok.
 
Butcemi az da olsa asabilirim ya 11, 12K'lara cikabilirim. Sen olsan bu onerdigin monitorler arasinda fiyat fark etmeksizin hangisini tavsiye ederdin. Ayrica MSI olan İtopya'nin internet sitesinde gozukuyor. Aklimda Mag 274qrf qd e2 vardi ebrar bilgisayarda vardi alicaktim fakat o da stoklari bitti sizce tekrardan stoga girdiginde ayni fiyat girerse onu mu tercih edeyim? Simdiden tesekkur ederim. @Saint Lucia
 
Hangi yerde puani daha yuksek anlamadim. Quantum dot teknolojili versiyor Rtings'te Gaming sekmesinde 8.1 puan almis oysaki Dell 8.6 puan.
 
Butcemi az da olsa asabilirim ya 11, 12K'lara cikabilirim. Sen olsan bu onerdigin monitorler arasinda fiyat fark etmeksizin hangisini tavsiye ederdin. Ayrica MSI olan İtopya'nin internet sitesinde gozukuyor. Aklimda MAG 274qrf qd E2 vardi ebrar bilgisayarda vardi alacaktım fakat o da stoklari bitti sizce tekrardan stoka girdiginde ayni fiyat girerse onu mu tercih edeyim? Simdiden teşekkür ederim. @Saint Lucia

Sabah mesaj yazmadan önce baktığımda sadece mağaza stoku gösteriyordu.
Şimdi sen yazınca baktım internet stoku da eklenmiş.
Hiç düşünmezdim direkt alırdım.
QD modelleri de başarılı ama düz halleri de gayet yeterli. Hem LCD panellerin QD performansı vaov olmuyor.

MSI G274QPF Monitör. Bu daha iyi değil mi hocam puanı daha yüksek

Hocam Epey ve benzeri sitelerin puanlamalarını baz almıyoruz. Ben Epey'i fiyat takibi ve satın alabilecek firmalar için paylaşıyorum. Teknik olarak referans almayın bilgilerini.
Yabancı kaynaklardan araştırma yapmak daha doğru.
 

Geri
Yukarı