Evet 27 inç olursa daha iyi olur eklemeyi unutmuşum.27 inç mi istiyorsun?
Evet 27 inç olursa daha iyi olur eklemeyi unutmuşum.
Konuda eklemeyi unuttuğum diğer özellik de Freesync idi. O yüzden MSI monitörü atlayarak diğerlerine bakacağım. Öneriler için teşekkürler.Sana birkaç monitör sunuyorum.
AGON bu AOC'un üst segment monitörlerindendir. Değişik bir tasarıma sahip. Fakat Premium bir monitör.
MSI her şeyiyle mükemmel bir monitör. Eksikliği ise QD modelinin stokta olmaması ve ölü piksel çıkma ihtimaline karşı sağlam bir garanti almak.
Son olarak hep önerdiğim Dell S2721DGFA 27" 165Hz 1ms HDMI FreeSync Nano IPS QHD LCD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR iki gözümün çiçeği Dell.
Önerdiğiniz Dell monitöru ilk defa inceledim. Daha önce hakkında bu kadar yüksek pozitif yorum oranı olan monitör pek görmedim. 2 yıllık olması ve fiyatının bayağı uygun olması beni şaşırttı. Sizce yeni çıkan modellerden eksiği vs. var mı?
Hocam bir de gaming.gen başlığa LCD yazmış. Bu monitör LCD mi gerçekten yoksa LED de yanlış mı yazılmış? Fiyatı bana bayağı uygun geldi yorumlar da iyi sanırım alacağım bunu.Hayır dostum yok. Bu ürün kasım ayı indirimlerine kadar stoklara gelmedi. Sonra gelip aynı hafta bitti. O zamandan beri tek tük geliyor ve bitiyor. Ben şu monitörü alamayıp üzülen şu forumda en az 10 kişi sayarım.
Bak mesela bu monitör için bir konuşmamız.
Dell S2721DGFA vs Cooler Master GM27-FQS
@Saint Lucia Hocam, ikisi de yaklasik ayni fiyata, ikisi de cok benzer ozelliklere sahip. Hangisini onerirdiniz? Ben Cooler Master'dan yanayim ama emin degilim. Ne dersiniz?www.technopat.net
Hocam bir de gaming.gen başlığa LCD yazmış. Bu monitör LCD mi gerçekten yoksa LED de yanlış mı yazılmış? Fiyatı bana bayağı uygun geldi yorumlar da iyi sanırım alacağım bunu.
Peki sizce güncel piyasa durumunu göz önünde bulunduracak olursak fiyatı 10 üzerinden ne derece iyi? Bana diğer monitörlerle karşılaştırınca çok iyi geldi ama ürünün piyasasını takip etmedim yeni öğrendiğimden dolayı. Siz sanırım hakimsiniz.Hocam bak içini rahatlatmak için Dell'in sayfasından paylaşıyorum.
Zaten istediğin yanıtı göreceksin.Computer, Monitore und Technologielösungen | Dell Deutschland
Dell bietet Technologielösungen, Services und Support. Notebooks, Touchscreen-PCs, Desktop-PCs, Server, Speicher, Monitore, Gaming und Zubehör kaufenwww.dell.com
Hocam bayadır 2k monitör araştırıyorum piyasada aşırı kıtlık vardı şansa bunu gördüm hiç düşünmeden satın aldım şimdi. Satın aldıktan sonra sormak garip oluyor ama her monitörün eksik ve güzel tarafı oluyor bu monitörde sıkıntı yaratacak bir şey var mı. 2k 144hz ips g-sync monitör arıyordum bu monitörde aradığım tüm özellikler mevcut ve stokta çok kalmayacak gibi duruyor.Hocam bak içini rahatlatmak için Dell'in sayfasından paylaşıyorum.
Zaten istediğin yanıtı göreceksin.Computer, Monitore und Technologielösungen | Dell Deutschland
Dell bietet Technologielösungen, Services und Support. Notebooks, Touchscreen-PCs, Desktop-PCs, Server, Speicher, Monitore, Gaming und Zubehör kaufenwww.dell.com