144Hz 1ms 1080P 27 inç monitör tavsiyesi

Jeans biri

Hectopat
Başlıkta yazdığım gibi bir monitör tavsiyesi istiyorum. 2 hafta önce AOC 24G2U almıştım ama ölü piksel çıktı iade ettim. Aslında aklımda 24inc vardı hep ama monitör yok diye büyük bir TV bağladım büyük ekrana alıştım bayağı bir 27 inc anca kurtarır diye düşünüyorum şimdi.
Panel IPS

Dosya Ekleri

• 1602801431984.png
    1602801431984.png
    75,2 KB · Görüntüleme: 69

Bu monitör nasıldır fiyatına göre iyi mi?
Birde black friday indirimlerine yaklaşık 40 gün var beklemeli miyim?

Bende monitör almak istiyorum Max. 2500 TL. Bazı monitörler gördüm ancak hemen alttaki videoyu görünce ne kadar araştırsamda acemiliğimin önüne geçemem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonuçta üstteki linte de olduğu gibi paneller de kendi içinde hem son seri vs olarak hem üzerinde geliştirme süresi olarak fark yaratıyormuş. Velhasıl uzman abilerim ve kardeşlerimden ricam kısa bir sürenizi ayırıp en uygun monitörü tavsiye etmeniz.
Benim Bulduklarım:

1080p 27" almamanı öneririm çünkü Pixel Per Inch 80 civarında. Yani gözüne hiç hoş gelmez. Onun yerine 1080p 21" ya da 1440p 27" al bütçene göre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı