144Hz 2020 monitör tavsiyesi

Hangisi tercih edilmeli?

• Excalibur E27QHD-G

Oy: 1 6,7%
  • MSI Mag 241CR

Oy: 9 60,0%
  • Diğer

Oy: 5 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15
Hocam bana inanın 24 ekran bir monitör almayın profesyonel olarak Valorant oynuyorum. Kendi bilgisayarım yok internet kafeye gidiyorum 27 ekrana alıştım 24 ekranda oynayınca küçük geliyor monitör göremiyorum. Soğuyorum bildiğin oyundan 27 ekranda rahat rahat oyunumu oynuyorum :)
AOC 27G2U monitörü öneririm sinerjide indirimde şu an 1800TL: Aoc 27" 27G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör.

Fiyatına göre çok iyi olduğunu düşünüyorum.

HDR10 özelliğinin mevcut olması 240Hz 27inç şaka gibi 2000TL olması. Yerli üretimden dolayı vergi teşviği var sanırım. Gözüm kapalı alırdım. True HDR olması herçekten inanılmaz.
İnceleme videosu bulunuyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDR10 özelliğinin mevcut olması 240Hz 27inç şaka gibi 2000TL olması. Yerli üretimden dolayı vergi teşviği var sanırım. Gözüm kapalı alırdım. True HDR olması herçekten inanılmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oha çok iyimiş bu monitör valla yeni aldım almasam bunu alırdım.

O kadar güzel mi arkadaşlar? :D Ortalama 2 yılda 2000tl biriktirebilirim fiyatı ne kadar değişir?

Değerli Technopat üyeleri gelin tartışalım bu konuyu. Bildiğiniz gibi 2020 yılını yarıladık çok şey atlattık dolar ise hala çok yüksek. Yeni bir sistem toplamaya 2 yıl önce karar verdim hala paramı biriktiriyorum. Birçok inceleme gördüm, izledim, yorumladım, karşılaştırdım.

Bana en uyumlu gelen monitörler:

Excalibur E27QHD-G.
MSI Mag 241CR.

Bu monitörler 2000 lira aralığında bulunabiliyor. Bana da 2000 lira verilebilecek tarzda geldi. Sizin başka bir öneriniz var ise nedenini belirterek bana monitör önerebilir misiniz?

Şart özellikler:

144Hz veya 240Hz.
1ms gecikme süresi.
24 inç veya 27 inç olabilir.
Panel konusunu hiç anlamıyorum VA panel iyi diyorlar.
RGB özelliği şart değil fakat gözüme güzel geliyor.
Curved olması benim için güzel olabilir fakat şart değil.
Değerli Technopat üyeleri gelin tartışalım bu konuyu. Bildiğiniz gibi 2020 yılını yarıladık çok şey atlattık dolar ise hala çok yüksek. Yeni bir sistem toplamaya 2 yıl önce karar verdim hala paramı biriktiriyorum. Birçok inceleme gördüm, izledim, yorumladım, karşılaştırdım.

Bana en uyumlu gelen monitörler:

Excalibur E27QHD-G.
MSI Mag 241CR.

Bu monitörler 2000 lira aralığında bulunabiliyor. Bana da 2000 lira verilebilecek tarzda geldi. Sizin başka bir öneriniz var ise nedenini belirterek bana monitör önerebilir misiniz?

Şart özellikler:

144Hz veya 240Hz.
1ms gecikme süresi.
24 inç veya 27 inç olabilir.
Panel konusunu hiç anlamıyorum VA panel iyi diyorlar.
RGB özelliği şart değil fakat gözüme güzel geliyor.
Curved olması benim için güzel olabilir fakat şart değil.
2K çözünürlük üstüne çıkmasın 24 inç 1920X1080 27 inç 2K gibi.

2K çözünürlük üstüne çıkmasın 24 inç 1920X1080 27 inç bence bir monitöre heleki dolar bu kadar yüksekken 2000 TL vermek yanlış olur. Sana bir tane monitör önerebilirm./philips-23-8-242e1gaj-1ms-144hz-freesync-hdmi-dp-port-oyuncu-monitoru.html. Kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı