144Hz 2020 monitör tavsiyesi

Hangisi tercih edilmeli?

• Excalibur E27QHD-G

Oy: 1 6,7%
  • MSI Mag 241CR

Oy: 9 60,0%
  • Diğer

Oy: 5 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15
Hocam bana inanın 24 ekran bir monitör almayın profesyonel olarak Valorant oynuyorum. Kendi bilgisayarım yok internet kafeye gidiyorum 27 ekrana alıştım 24 ekranda oynayınca küçük geliyor monitör göremiyorum. Soğuyorum bildiğin oyundan 27 ekranda rahat rahat oyunumu oynuyorum
AOC 27G2U monitörü öneririm sinerjide indirimde şu an 1800TL: Aoc 27" 27G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör.

27" kullanıyorum. Monitör ile aramda 40 cm var piksel sayma durumu filan yok. Monitöre gözünü sokarsan sayarsın tabi.
Dayı 40 cm boşluğa zaten direksiyon seti sokarsın. Ben CS:GO oynarken monitöre olan yakınlığım en az 20 cm oluyor.

HDR10 özelliğinin mevcut olması 240Hz 27inç şaka gibi 2000TL olması. Yerli üretimden dolayı vergi teşviği var sanırım. Gözüm kapalı alırdım. True HDR olması herçekten inanılmaz.
İnceleme videosu bulunuyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oha çok iyimiş bu monitör valla yeni aldım almasam bunu alırdım.

O kadar güzel mi arkadaşlar? Ortalama 2 yılda 2000tl biriktirebilirim fiyatı ne kadar değişir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…