Aral Kılıç
Hectopat
Para ekleyemem hiç.
NVIDIA sevmiyorum.
Işıklı falan güzel duruyor.
RX 5500XT SE benim önerdiğim ekran kaısınma sorunu yok.
Para ekleyemem hiç.
NVIDIA sevmiyorum.
Işıklı falan güzel duruyor.
MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
NVIDIA önermeyin demişsin ama GTX 1650 Super RX 550XT ile hemen hemen aynı diye biliyorum üstelik attığım kartın soğutmasıda başarılı. Sadece belleği düşük bunun, ama sen CS:GO için istediğin için sorun olmaz.
Güncel oyunlarda 4GB bellek yetmemeye başladı fakat forumda çok görüyorum AMD ekran kartlarıyla ilgili sorun yaşayan, CS:GO için yeterli olur ama sadece CS:GO oynayacaksa zaten 2000TL ekran kartı almak mantıksız, RX 570 alınır.4 GB VRAM'li bir ekran kartına 2000TL vermek saçma olur.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Herkese Teşekkür ederim RX 5500XT almaya karar verdim![]()
Bu zihniyet yanlış. Yapmayın şunu. "ıŞıKLı MıŞıQLı MoRuQ YhA" bakış açısı sapından köküne kadar yanlış.Işıklı falan güzel duruyor
Bu zihniyet yanlış. Yapmayın şunu. "Işıklı mışıqlı moruq yha" bakış açısı sapından köküne kadar yanlış.
rx570 bile 144+ fps verebilirUcuz yollu CS:GO için 144Hz için ekran kartı lazım NVIDIA dışında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.