144Hz Curved monitör önerisi

Bütçe
2.500TL

Sukurtima

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı LoL, Rainbow Six Siege oynamak ve diğer Online işlerim için kullanıyorum, curv mü, düz mü almalıyım kararsız kaldım. Öte yandan 27 almayı düşünüyordum ama arkadaşım 24 inch oyunlar için ideal bir boyut olduğunu, 27 ile oyunlarda zorluk çekeceğimi kafamı çevirmem gerekeceğini söyledi. Ben hala kararsızım. Sizce 24 mü 27 mi almalıyım? Önerdiğiniz bir monitör varsa link atabilir misiniz? Teşekkürler.

27 çok büyük oluyor televizyon gibi gözüküyor karşısındayken 24 almanızı öneririm.

Öte yandan 27 almayı düşünüyordum ama arkadaşım 24 inch oyunlar için ideal bir boyut olduğunu, 27 ile oyunlarda zorluk çekeceğimi kafamı çevirmem gerekeceğini söyledi.
Çok özür diliyorum ama şunu söyleyen insanlara resmen dalasım geliyor artık:) Böyle saçma bir şey duymadım daha önce. Yok ya 27 inch kullanırken sandalyeden kalkıp koşuyoruz biz odanın bir yanından bir yanına ekranı görmek için🤣

Curved eğer fazla paraysa hiç değmez. Ben kampanyadan almıştım hiçbir numarası yok açıkçası düz ekrana göre. Mümkün olduğunca IPS veya bir düşüğü VA panel almaya çalış. TN panellerde renkler ve görüntü çok çiğ kalabiliyor. Ayrıca artık VA ve IPS panellerin yenileme hızı ve Hz değerleri gayet başarılı. Oyun için illa TN almalısın gibi bir algı kalmadı artık.

Ben 32" kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat 1080P'de 27" üstüne çıkmayın görüntü bozulur. Ayrıca benim monitörüm 2K.

Ben şahsen 40" OLED ve 4K televizyonda oyun oynamayı daha çok seviyorum. Hikaye tabanlı oyunlarda güzel oluyor ama rekabetçi oyunlarda tepki süresi yüzünden daha küçük ve IPS monitör kullanılmasını daha çok tavsiye ediyorum.

Ben şahsen 40" OLED ve 4K televizyonda oyun oynamayı daha çok seviyorum. Hikaye tabanlı oyunlarda güzel oluyor ama rekabetçi oyunlarda tepki süresi yüzünden daha küçük ve IPS monitör kullanılmasını daha çok tavsiye ediyorum.

Zaten çok fazla rekabetçi oyun oynadığım söylenemez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı