144Hz Curved monitör önerisi

Arkadaşlar uygun fiyata 144Hz Curved monitör almak istiyorum. Bütçe olarak bu monitörün üstüne çıkmayacağım ancak daha ucuza da arıyorum.
Ekstra soru: Arkadaşlar 1ms ile 4ms arasında çok fark var mıdır yani ciddi anlamda fark yapar mı?
Bunu sorma nedenim bu monitörden kaynaklı(Amazon'dan alabilirim eğer babamı ikna edersem 250TL civarı daha ucuz): SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör
O monitorun 27 inçini kullanıyorum (AOC olan) Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

O monitörun 27 inçini kullanıyorum (AOC olan) sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Ben de linkini attığım monitörü almak istiyorum hem ne güzel 1700TL ancak pederin durumları işte.
Zaten yeni aldık bilgisayarı normalde o monitörü alırsam yaklaşık 2 ay sonra alacaktım. O zamana kadar kim bilir ne olur?

Siz bilirsiniz ben aldığımda direk değiştirdim size kalmış, ayrıca 144hz monitör almayan net maldır.
Böyle pislik insanların bu forumda olmasına şaşırıyorum. Düzgün konuşmayacaksan ve yardımcı olmayacaksan git buradan. Bu forum da böyle insanlar istenilmez. Düzgün konuş ilk önce.

Arkadaşlar uygun fiyata 144Hz Curved monitör almak istiyorum. Bütçe olarak bu monitörün üstüne çıkmayacağım ancak daha ucuza da arıyorum.
Ekstra soru: Arkadaşlar 1ms ile 4ms arasında çok fark var mıdır yani ciddi anlamda fark yapar mı?
Bunu sorma nedenim bu monitörden kaynaklı(Amazon'dan alabilirim eğer babamı ikna edersem 250TL civarı daha ucuz): SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör
1ms ile 4ms arasında çok fark yok aslında. Bütçeniz hangisine yeterse alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı