LG hakkında bilgi alın 24GN650-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 24GN650-B Ultragear Full HD 23,8 İnç Oyun Monitörü HDR10 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresi
www.lg.com
@arcthonia0 Çiçek gibi monitördür. Tavsiye ederim.
LG hakkında bilgi alın 24GN650-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 24GN650-B Ultragear Full HD 23,8 İnç Oyun Monitörü HDR10 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresi
www.lg.com
@arcthonia0 Çiçek gibi monitördür. Tavsiye ederim.
1 senedir kullanıyorum. %80 Fps ve rekabetçi oyunlar oynadım. Bundan önce benq 144hz tn panel kullanıyodum. Renk kalitesinin daha iyi olması için IPS monitöre geçtim. Kesinlikle tavsiye ederim . Şuana kadar herhangi bir ghosting yada yırtılma ile karşılaşmadım. TN panele göre çok daha iyi bir görüntü ve renk kalitesi var.
1 senedir kullanıyorum. %80 FPS ve rekabetçi oyunlar oynadım. Bundan önce BenQ 144Hz TN panel kullanıyordum. Renk kalitesinin daha iyi olması için IPS monitöre geçtim. Kesinlikle tavsiye ederim. Şuana kadar herhangi bir ghosting ya da yırtılma ile karşılaşmadım. TN panele göre çok daha iyi bir görüntü ve renk kalitesi var.