- Makaleler
- 61
Hocam outlet olmayan hali de böyle ucuzdu bunun hatta 1700 civarıydı geçen ay. Hdr 10 var bir de bunda.Outlet ürün yazıyor dostum.
İncehesap da 2079 TL.
Hocam outlet olmayan hali de böyle ucuzdu bunun hatta 1700 civarıydı geçen ay. Hdr 10 var bir de bunda.Outlet ürün yazıyor dostum.
IPS teknolojisi daha yeni bir teknoloji. Bu yüzden vaad ettiği gecikme değerlerini sunarken bazı sorunlar oluşturabiliyor.Dostum monitörün sunduğu özellik 1ms neye göre ghosting olduğunu çıkardın anlamadım.
Dostum TN panellerdeki seçeneklerle ilgilenmiyorum 2 monitör söyledim onların arasındaki farklardan bahsediyoruz.
Dostum anladığım kadarıyla senin bu tür konularda bir bilgin yok. Gün içinde ne yaptığını söyle sana hangi panel bir monitör alacağını söyleyeyim.Dostum tam olarak neye göre böyle konuşuyorsun bir kaynak var mı? Yoksa kendi çıkarımların mı?
Hayır, o monitördeki gecikme değeri GtG.Neyin 1ms olduğunu belirtmemişler bile o değer GtG değil.
IPS teknolojisi daha yeni bir teknoloji. Bu yüzden vaad ettiği gecikme değerlerini sunarken bazı sorunlar oluşturabiliyor.
Dostum anladığım kadarıyla senin bu tür konularda bir bilgin yok. Gün içinde ne yaptığını söyle sana hangi panel bir monitör alacağını söyleyeyim.
eyw agaHayır, o monitördeki gecikme değeri GtG.
![]()
LG Ultragear Full HD 23,8 İnç Oyun Monitörü HDR10 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresi | LG Türkiye
LG hakkında bilgi alın 24GN650-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 24GN650-B Ultragear Full HD 23,8 İnç Oyun Monitörü HDR10 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresiwww.lg.com
@arcthonia0 Çiçek gibi monitördür. Tavsiye ederim.
Ürün hakkında bir bilgim yok, başka arkadaşlar yardım edebilir.Teşekkür ederim AOC 24G2U/BK 23.8" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Bu ürüne bakar mısın bir sorun var mıdır sence?
Dostum yok ama kaynak verirsen daha hoş olur 1-2 monitörde ghosting yırtılma çıktı diye böyle konuşuyorsun gibime geldi.
teşekkürler.@allmightymihawk kendisini bu konuya etiketleyip kaçıyorum. Kendisi monitör konusunda çok bilgili bir abimizdir. Eminim size seve seve yardımcı olur.
1 senedir kullanıyorum. %80 Fps ve rekabetçi oyunlar oynadım. Bundan önce benq 144hz tn panel kullanıyodum. Renk kalitesinin daha iyi olması için IPS monitöre geçtim. Kesinlikle tavsiye ederim . Şuana kadar herhangi bir ghosting yada yırtılma ile karşılaşmadım. TN panele göre çok daha iyi bir görüntü ve renk kalitesi var.Teşekkür ederim AOC 24G2U/BK 23.8" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Bu ürüne bakar mısın bir sorun var mıdır sence?
1 senedir kullanıyorum. %80 FPS ve rekabetçi oyunlar oynadım. Bundan önce BenQ 144Hz TN panel kullanıyordum. Renk kalitesinin daha iyi olması için IPS monitöre geçtim. Kesinlikle tavsiye ederim. Şuana kadar herhangi bir ghosting ya da yırtılma ile karşılaşmadım. TN panele göre çok daha iyi bir görüntü ve renk kalitesi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.