144Hz IPS monitör alınır mı?

Dostum monitörün sunduğu özellik 1ms neye göre ghosting olduğunu çıkardın anlamadım.

Dostum TN panellerdeki seçeneklerle ilgilenmiyorum 2 monitör söyledim onların arasındaki farklardan bahsediyoruz.
IPS teknolojisi daha yeni bir teknoloji. Bu yüzden vaad ettiği gecikme değerlerini sunarken bazı sorunlar oluşturabiliyor.

Neyin 1ms olduğunu belirtmemişler bile o değer GtG değil.
Hayır, o monitördeki gecikme değeri GtG.

@arcthonia0 Çiçek gibi monitördür. Tavsiye ederim.

IPS teknolojisi daha yeni bir teknoloji. Bu yüzden vaad ettiği gecikme değerlerini sunarken bazı sorunlar oluşturabiliyor.

Teşekkür ederim AOC 24G2U/BK 23.8" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Bu ürüne bakar mısın bir sorun var mıdır sence?
Dostum anladığım kadarıyla senin bu tür konularda bir bilgin yok. Gün içinde ne yaptığını söyle sana hangi panel bir monitör alacağını söyleyeyim.

Dostum yok ama kaynak verirsen daha hoş olur 1-2 monitörde ghosting yırtılma çıktı diye böyle konuşuyorsun gibime geldi.
Hayır, o monitördeki gecikme değeri GtG.

@arcthonia0 Çiçek gibi monitördür. Tavsiye ederim.
eyw aga :D

1 senedir kullanıyorum. %80 Fps ve rekabetçi oyunlar oynadım. Bundan önce benq 144hz tn panel kullanıyodum. Renk kalitesinin daha iyi olması için IPS monitöre geçtim. Kesinlikle tavsiye ederim . Şuana kadar herhangi bir ghosting yada yırtılma ile karşılaşmadım. TN panele göre çok daha iyi bir görüntü ve renk kalitesi var.

1 senedir kullanıyorum. %80 FPS ve rekabetçi oyunlar oynadım. Bundan önce BenQ 144Hz TN panel kullanıyordum. Renk kalitesinin daha iyi olması için IPS monitöre geçtim. Kesinlikle tavsiye ederim. Şuana kadar herhangi bir ghosting ya da yırtılma ile karşılaşmadım. TN panele göre çok daha iyi bir görüntü ve renk kalitesi var.

Peki geçikme akıcılıkta fark hissettinmi ufak bile olsa?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı