144Hz monitör önerisi

JD ve GP çinde üretilmiş kalitesiz ürünlere marka basıyor sadece. Şansınıza güzel gelebilir ama bizim önermememizin sebebi herhangi bir sıkıntıda muhatap bulunamaması. Oldu ki monitör bozuldu ne yapacaksınız? Müşteri memnuniyeti 0. Dediğim gibi şansınıza güzel ürün gelebilir ama kötü ürün gelirse mağdur olursunuz. Bu yüzden bilindik markalardan alınız.

Teşekkürler efendim BENQ ZOWIE 24 XL2411P FHD 1MS 144Hz (DVIx1+HDMIx1+DPx1) COLOR VIBRANCE E-SPORTS TN OYUNCU MONİTÖRÜ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

bu modeli çok beğendim.

1999 TL'ye çıkabilirseniz şu monitörü öneririm 27 inç ve 240Hz eylül'ün ilk haftası stoklara geliyor.

Çıkamazsanız alttaki attığımı öneririm, sizin attığınız monitör TN panel benim aşağıda attığım monitör IPS panel, yani çok daha iyi bir görüntü veren panel, üstelik sizin attığınız gereksiz pahalı.

Son düzenleme:

Fiyatı biraz daha yükseltip 27inch 144hz bir monitör buldum. Kavisli monitör nedense istemiyorum bir farkı var mı bilmiyorum göze değişik gelir ilk seferlerde sanırım

Fiyatı biraz daha yükseltip 27inch 144hz bir monitör buldum. Kavisli monitör nedense istemiyorum bir farkı var mı bilmiyorum göze değişik gelir ilk seferlerde sanırım
Ben 24 inçte kavisli kullanıyorum. 27 inç çok büyük bir panel. Düz olması gözlerinizi ağrıtabilir ama siz bilirsiniz. Bir mağazaya gidip test ederseniz iyi olur.

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın uzun araştırmalar sonucu iki monitör arasında kaldım.

Kullananlar veya arkadaşları kullananlar var mı? Tercih konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı